Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sala polivalenta, 23-25 iunie

Postări Recomandate

Postat

in aceasta perioada, se organizeaza un nou targ educational- nu stiu de celelalte institutii de invatamant, dar gradinitele vor fi sigur acolo.

Desi acum e organizat in week-end si vacanta-cred ca majoritatea gradinitelor isi vor trimite reprezentanti acolo- mi se pare un pic tardiv organizat- poate doar parintii care se intereseaza pentru anul viitor sa aiba ceva de castigat(vorbesc acum despre gardinitele de stat, unde inscrierile s-au cam incheiat).

Daca aveti interes si timp, maine, de la 9 la 14 voi fi acolo, pentru a va raspunde la intrebari( in restul timpului, zilnic de la 9 la 19, urmand sa fie alte colege )

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)

au mai ramas...

poze

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Moko,la ce stand vei fi?

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Originally posted by irina.c.

Moko,la ce stand vei fi?Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">"Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Roseid="purple">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">la ora aceasta nu stiu exact, dar cred ca dupa ora 18, iti voi putea da si informatia aceasta.[flo]nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)au mai ramas...poze

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...