idi Postat August 30, 2007 Raport Postat August 30, 2007 Buna ziua fetelor, Poate cineva sa-mi dea un sfat? Sunt putin cam speriata si nu stiu ce sa fac.Am facut testul Beta HCG in ziua a 38-a(28 august) de la ultimul CM si rezultatul a fost de 156.7 mUl/mL(28.08.2007), pe 30 august am repetat testul si mi-a iesit 246.5mUl/mL, este bine sau nu evolutia? Am inteles ca trebuia sa se dubleze valoarea.Problema e ca mie imi tot curge sange, nu in abundenta ( ma patez).Sa-mi spuna si mie cineva ceva. Astept ca luni sa merg la ecograf sa vad ce-mi zice medicul ginecolog(este o doctorita).Mi s-a spus de catre medic ca nu e bine,dar nici rau. Pe mine ma ingrijoreaza ffff mult aceste scurgeri de sange. ASTEPT URGENT NISTE SFATURI VA ROG!!! idi
mariamunteanu Postat August 30, 2007 Raport Postat August 30, 2007 Idiid="blue">, valoarea ta aproape s-a dublat. Sangerarea e un pic problematica, dar am auzit de mame care au dus sarcina la bun sfarsit chiar si in aceste conditii. Numai dr. iti poate spune ce si cum dupa ce te examineaza. Sfatul meu e sa stai cat mai linistita, sa te odihnesti la orizontala, sa nu faci nici un fel de efort. Lasa deoparte cumparaturile, curatenia, treaba, in situatia de acum nu e bine sa te agiti. Sa ne scrii luni. Multa sanatate, maria
ellis Postat August 30, 2007 Raport Postat August 30, 2007 Cu doctora nu ai vorbit nimic? Eu zic ca ai putea sa-ti pui utrogestan 4/zi si sa iei no-spa, am 3/zi , pana se remediaza situatia; eu nu am sangerat, dar am avut pete maronii imediat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata si am facut tratament, e drept, mai complex si cu magne b 6 si pregnyl, dar asta depinde si de medic; stai in pat pana ajungi la medic; acum la un ecograf s-ar vedea sacul embrionar si punctuletul. Sa revii cu vesti. Ellis[gravi]27+[fetita]
Fabya Postat August 30, 2007 Raport Postat August 30, 2007 Si eu sunt de parere ca ar fi bine sa ie asa cum si ellisid="blue"> spunea utrogest(intravaginal) Nu se stie cum stai progesteron si demulte ori in multe cazul insuficientei de progesteron duce la multe pierderi de sarcini,mie mi -sa intimplat acuma citiva ani buni dar acuma timpul e trecut la mine ....incerca ca ie si sa stai linita .E bine sa mergi la medic sa de garda sa te vada intr-un spital ca sa te asiguri ca bebele este ok si eventual roaga doctorita ta luni sa iti faca analiza progestron-ului acuma e cel mai bine sa faci cind esti gravida se vede cel mai bine cum stai cu el. Eu iti doresc liniste si sa fie o chesti minora si sa auzim de bine de tine si bebe. Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute! Fabyaid="limegreen"> Poze Noi
idi Postat August 30, 2007 Autor Raport Postat August 30, 2007 Multumesc pentru sfat,am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca valoarea HCG-ului tb sa se dubleze motiv pentru o sa fac luni o noua Echografie endovaginala.Pana acum nu se vede nimic si deasemenea iau no-spa,didrogesteron si acid folic idi
Rebiana27 Postat August 30, 2007 Raport Postat August 30, 2007 Ia No-spa si incearca sa nu faci efort pana ajungi la un dr care iti va recomanda tratament in functie de problema pe care o ai. Intradevar au mai fost fete care au dus sarcina la capat in acelasi context ca al tau! Rebianaid="red">, mami fericita de [copil] Luca-Andrei id="blue">(14 martie 2007, 11:30)id="size2">id="Comic Sans MS"> Eu sunt Luca-Andrei!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Pozeid="blue">id="Comic Sans MS">, Varsta lui Lucaid="blue">id="Comic Sans MS"> Nastere cu parfum de ghiocei...id="Comic Sans MS"> Rebiana poate insemnaid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> dar si id="Comic Sans MS">id="limegreen">astaid="limegreen">id="Comic Sans MS"> sau chiarid="Comic Sans MS">id="limegreen"> astaid="limegreen">id="Comic Sans MS">
ellis Postat August 31, 2007 Raport Postat August 31, 2007 IDI, imi pare rau ca doctora ta vorbeste din carti..sunt cazuri si cazuri, la mine nu s-a dublat valoarea in 2 zile si acum am in burtica o fetitza mare! Succes si mai incearca si la un alt medic(eu as prefera barbat, ca altfel trateaza problema). Ellis[gravi]27+[fetita]
pussi Postat August 31, 2007 Raport Postat August 31, 2007 Idi .. valoarea ar trebui sa se dubleze! dar s-ar putea ca embrionul sa fie bine si placenta.. daca ii pot spue asa, la asa sarcina mica sa ai tendinte de desprindere, alunecare... motivul sangerarii! Eu in locul tau as sta in pat! As lua pana luni Utrogestan 6/ zi (2-2-2) ... care normal ar opri sangerarea si ar restabili pozitia sacului! E doar o parere! PUSSI [gravi] 25+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> BURTICA ROZ id="red">
idi Postat August 31, 2007 Autor Raport Postat August 31, 2007 Buna fetelor, Revin cu detalii: de 17 zile am aceste sangerari de culoare rosu aprins si de obicei dupa ce urinez imi apar aceste sangerari. Poate cineva sa-mi spuna cineva ce se intampla? Si daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Luni ma duc sa-mi mai fac un HCG si apoi merg la medic pentru un eco.ASTEPT UN RASPUNS VA ROG, SUNT FFFF SPERIATA SI INGRIJORATA!!!Sa merg maine sa mai fac un HCG sau sa o las pe luni? idi
g24hit Postat August 31, 2007 Raport Postat August 31, 2007 nu cred ca e asa importanta acum valoarea hcg-ului. mai bine stai linistita in pat, fara nici un efort,pana cand ajungi la eco.....si sa iei in continuare medicamentele.... ENI 27+[fetita] IULIA
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.