Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce pardoseala pentru garaj si ce parchet casa?

mgabi

Postări Recomandate

Postat

Buna.

Am costruit o casa anul trecut si anul acsta am inceput finisarile, iar acum ne apropiem cu pasi repezi de alegerea gresiei , parchetului. Dar eu va intreb ce se pune in garaj gresie de trafic greu, mozaic sau ce altceva. dar parchet de care masiv sau laminat pentru suprafetele mari?

[pup][pup][pup]

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Nu-ti recomand gresie (oricat ar fi de rezistenta, tot se deterioreaza de la parcatul masinii) si nici mozaic (aluneci pe el), mai ales ca sunt variante destul de costisitoare.

Cea mai buna varianta, parerea mea, este aceea de a aplica peste ciment vopsea acrilica (cauciucata) speciala pentru ciment/beton. Este pe baza de solvent si se aplica f. usor (se dau 2 straturi). Sunt mai multe culori, dar eu iti recomand gri (culoarea cimentului). Ulterior se intretine f. usor (poti sa aspiri, sa o speli cu furtunul etc.) si tot timpul ai senzatia ca totul luceste de curatenie ! In plus, are si efect antiderapant.

Si noi ne-am construit casa anul trecut si aveam mereu probleme cu cimentul din garaj, care se toca non stop si tot praful se depunea in diverse locuri, evident. Am aflat "trucul" de la mai multi prieteni care au procedat la fel si sunt f. multumiti.

Referitor la parchet, e chestie de preferinte si de buzunar...[:D]

pozici [foto]

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."

James Dean

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...