Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum platesc o amenda in germania?

Postări Recomandate

Postat

Buna!

Am fost plecati acum doua luni in Germania, iar acolo am inchiriat o masina. Acum vreo doua saptamani am primit acasa o factura de la firma de la care am inchiriat masina, o chitanta si o copie dupa amenda primita de la politie. Nu inteleg deloc germana dar am dedus ca am primit o amenda pt ca am mers cu 50 unde era limita de 30[bang] si ca firma respectiva a platit amenda pt noi (deoarece au atasat acel receipt)

Stie cineva cum se procedeaza? In antetul facturii este trecut un cont si o banca (Bankverbindung ?!!) de care eu nu am auzit. Ma pot duce la noi la orice banca si sa transfer banii in acel cont, sau cum?

multumesc

Raluca, mama de Catalina - 3.10.2005

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Raluca,de ce nu suni la firma respectiva sa-i intrebi cum sa procedezi,unde sa pui banii,in ce banca,in ce cont.

Bankverbindung nu este o banca.Din putinele mele cunostinte de germana inseamna transfer bancar,conectare prin banca,tradus mot-a mot.

Sa ma corecteza cineva daca gresesc.

Suna-i si te pot lamuri ei.Sunt convinsa ca se vorbeste engleza in firma respectiva.

LadyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Postat

Tocmai le-am trimis un email, sper sa-mi raspunda. Ma gandeam eu ca Bankver....bla bla nu este o banca...

Intrebam si eu sa vad daca a mai patit-o careva si cum a procedat.

Postat

Raluca, ai Pm.

In antet ar trebui sa ai ceva de genul:

Bankverbindung: Herz AG

Commerz Bank AG

BLZ: ........

Kontonummer:.........

Daca faci transfer bancar din RO (apropo: Überweisung este transfer bancar) ar trebui sa ai si codul Swift.

Andreia

Postat

Mersi de lamuriri Helbi[flo]

Doamne, complicate sunt caile bancilor! Ce am invatat eu din asta? Ca mai bine mergeam cu 30 la ora.[auto]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...