Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

proba medicala pentru scoala de soferi

Postări Recomandate

Postat
am si eu o mica intrebare:D..daca este cineva ce a facut scoala de soferi(femeie)..in ce consta proba medicala pentru a fi considerata apta pentru scoala de soferi?:)
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Trebuie o adeverinta de la medicul de familie,in care se spune ca esti apt pentru scoala de soferi,este tip,si pe spatele cereii de inscriere la scoala,tot tipizata(ti-o da de la scoala)este o rubrica "MEDIC DE FAMILIE" trebuie sa semneze si sa puna parafa..

Azi mi-am depus actele si m-au programat pentru Vinerea viitoare sa dau examen,asa ca am date foarte proaspete.

Bafta

mihaela si[fetita] ANA MARIA 27.03.2007

Postat

Pe mine m-au trimis de la scoala (unde m-am inscris) la un cabinet medical unde am facut analize de sange si control ofta, cand am luat fisa erau mai multe specialitati acolo, nu le retin exact. Pe la medicul de familie n-am trecut deloc. Tot de la scoala m-au trimis unde sa-mi fac psihologicul. Si nu m-au primit la inscriere fara analize si avizul psihologic. Cel mai bine intreaba la scoala unde vei face sa te indrume ei.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

prajituresc si bucatarescid="size1">

Mrs. Perfect for more than 1 yearid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...