Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mananca bebe la 3 luni ?

Postări Recomandate

Postat
Am un bebe de 3 luni si vreau sa stiu ce pot sa-i introduc in alimentatie in afara de lapte, ceai si sucuri de fructe (2-3 lingurite am inceput sa-i dau de la 6 saptamani). As putea incepe cu biscuiti muiati in ceai sau mar ras cu pulpa ?
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Doar lapte, preferabil de mama.Cei alptati merg asa fara probleme pana spre 6 luni, la formula pe la 4 luni jumate 5 se poate diversifica.Te-ai grabit nejustificat.

Sabina & Sofia Galagia

Postat

Ce te-a sfatuit pediatrul? Si eu am diversificat de la 2 luni jumate (cu cateva picaturi de suc, incet incet...), pentru ca lactatia imi scazuse si incepusem si cu lapte formula. Pediatrul mi-a facut un program. Dupa 4 luni i-am dat supica, dar fara ceapa si fara cartof, fara sare. De la 5 luni i-am pus si rosie, de la 6 luni carnita. Multi sunt reticenti, si eu am fost la inceput, dar acum iti recomand sincer borcanelele Gerber (sunt retete pentru fiecare varsta) - poti sa gusti si tu, sa vezi ca sunt bune. Sunt ieftine (cca 28.000 la Carrefour pentru 4 luni - 120 g parca). Te va ajuta mult. Eu i-am dat mai mult timp aceeasi supita, si la un moment dat nu a mai vrut nimic! Dupa 5-6 luni e mai simplu. I-am dat conopida, spanac, dovlecel, pui, ficatel... Daca vrei, iti dau un link catre retete pentru bebe. Eu am facut mare parte din ele, iar fata mea nu refuza nimic, nu trebuie sa alerg cu lingurita dupa ea, e pofticioasa si e dezvoltata foarte bine.

Anca

Postat

La 3 luni - lapte matern. Si vreo luna-doua dupa, la fel.

Nu te grabi sa-i dai mincare. Laptele matern ii este arhisuficient. In plus, isi ia din el calciu si fier atit de necesare in aceasta etapa a cresterii...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Salvati un inger:

www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...