ancasilv Postat Iunie 28, 2006 Raport Postat Iunie 28, 2006 Hallo! As vrea sa ma duc in luna de miere in Spania, pe Costa del Sol. Problema e ca nu gasesc un hotel bun...asa ca daca a fost cineva pe acolo...as dori niste impresii de calatorie. Multumesc! Ceva poze... Mai avem pina la nunta...
Idaira Postat Iunie 28, 2006 Raport Postat Iunie 28, 2006 Hola! Toata Costa de Sol e superba.... ca si toata Andalucia,de altfel..Mie personal,mi-a ramas la inima Malaga,Puerto Banus,Marbella,Ronda..asta pt un concediu,dar cum vad ca la voi e vorba de luna de miere,nu stiu ce sa zic..depinde de perioada in care ve-ti merge(luna august e cea mai scumpa),preturile difera..in general hotelurile (chiar si alea de 2 stele) sint calitative,marea majoritate au bufet liber,ai optiunea de a-ti alege mesele(in cazul in care a-ti vrea sa mancati in oras),piscina,televizor cu antena satelit(optional)minibar(optional)baie completa(dus,cada,uscator de par,prosoape care sint schimbate dupa fiecare folosire),personalul e f amabil(un bagaj minim in spaniola v-ar fi de folos),viata de noapte e plina si diversa..au terenuri de golf,daca sinteti interesati.. Daca mai vrei sa ma intrebi ceva,iti raspund cu mare placere.
ancasilv Postat Iunie 29, 2006 Autor Raport Postat Iunie 29, 2006 Merci mult de raspuns. noi o sa mergem pe la jumatatea lunii septembrie ( pe 9 avem nunta). din ce am vazut mi-a placut partea aia de lume, cred ca e Spania asa cum ne-o imaginam noi, fara tone de turisti care isi lasa amprenta asupra locurilor vizitate. tu in ce statiune recomanzi sa stam? sau vre-un hotel? mi-as dori o statiune draguta, cu multa verdeata, cu plaja si de unde sa pot pleca sa vizitez cit mai multe locuri. Ceva poze... Mai avem pina la nunta...
Idaira Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Felicitari si casa de piatra,in primul rand!!!!!!! Sa fiti fericiti!!!! Jumatatea lunii sept,chiar inceputul lunii octombrie e ideal pt un concediu...si asta pt ca luna august isi disputa intiietatea (chiar sint "tone de turisti")..insa turisti pe costa de Sol ai in toate perioadele anului.. Cum ti-am spus, perla e Marbella,dar e f scumpa..depinde de bugetul vostru..,insa merita..e statiunea preferata a multor celebritati..insa ai si altele..Benalmadena,Torremolinos,Santa Susana,Puerto Banus,Ronda,Malaga,Estepona,Fuengirola,Cadiz...ultimele sint mai mult orasele decit statiuni. Puteti inchiria o masina si sa ajungeti unde vreti voi.. aveti ce vedea,fara doar si poate....In acea perioada preturile mai scad un pic..va recomand sa probati gazpacho(e o bautura din legume,rosii,ardei,castraveti,s.a,se bea rece si e naturala),ceva asemanator e salmorejo,calamari a la andaluza sau la romana(sint la fel de buni),paella,tortilla,pulpo gallego,sepia la plancha,almejas,mejillones,fideua valenciana,sangria..sint atitea...probati si o sa vedeti voi ce o sa va placa.Cele trei mese de la restaurant vi le recomand din mai multe motive: e comod,e mai economic,mancarea e f buna si diversificata,ai bufet liber... In primul mesaj spuneai ca nu ai gasit un hotel bun,poti fi mai explicita un pic?
ancasilv Postat Iunie 29, 2006 Autor Raport Postat Iunie 29, 2006 Sssst...mi-ai facut o pofta!!! am gasit multe oferte, sint deja bombardata si nu mai stiu ce sa aleg. din amintiri (am o lista la servici) parca imi placeau Los Palmeres (in Torremolinos, parca) si mai era unul, da' nu mai stiu acum cum se numeste. ma uit miine la servici si iti spun. "problema" e ca sint prea multe hoteluri si nu stiu pe care sa il aleg. daca ma hotarasc la un hotel, il caut pe net si invariabil gasesc numai lucruri nasoale scrise despre el...si ma dezumflu...si iar caut... si tot asa... daca stii vreun hotel prin zona aia...ti-as fi recunoscatoare eu acum stau in cumpana intre costa del sol si palma de mallorca. in palma ama gasit un hotel ok din toate punctele de vedere. tu ce ai alege intre astea doua regiuni? Ceva poze... Mai avem pina la nunta...
ancasilv Postat Iunie 29, 2006 Autor Raport Postat Iunie 29, 2006 P.S Scuze...multumesc mult de urari!!!esti o draguta![flo] Ceva poze... Mai avem pina la nunta...
Idaira Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 In Palma n-am fost,deci nu pot opina... acuma,din auzite,e statiunea preferata de nemti ..Palma e o insula,deci posibilitatile de a vizita si alte locuri va sint un pic limitate..tre sa luati vaporul ca sa ajungeti in peninsula..decizia va apartine. Revenind la Costa de Sol,hotelul pe care l-ai mentionat nu-mi suna deloc..un sfat:cauta hoteluri de 4 stele(chiar 5,daca va da mana)e luna de miere,nu??!!!!,nu se compara cu cele de la noi..au de toate,si ce e mai important ,calitate. Daca vreti ceva care sa va fie familiar(gen,marea nostra,sa zicem)alegeti Benalmadena,Torremolinos...vreti ceva deosebit:Puerto Banus sau Marbella.Indiferent de alegere ,le puteti vizita pe toate pt ca sint relativ aproape unele de altele. Uite ce am gasit eu,in portul Banus: Melia Marbella Dinamarid="red">,4 stele,f aproape de Marbella si la vreo 45 de min de aeroportul din Malaga;inconjurat de gradini tropicale,are piscina,hidromasaj,sauna..,etc Si alta in Marbella: Hotel Marbella Playaid="red">,4 stele,in stil tipic andaluz,la fel inconjurat de verdeata,jacuzzi,etc..
Idaira Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 aaa,citind pe internet,am gasit ca Las palmeras e in Fuengirola.. eu una n-as alege pt luna de miereid="green">..(e opinia mea!!)
ancasilv Postat Iulie 3, 2006 Autor Raport Postat Iulie 3, 2006 arata super hotelurile indicate de tine,problema e ca nu am gasit oferte decit din 9 sept, exact ziua nuntii...asa ca...mai caut...pina la urma cred ca raminem la palma. nici nu stiu ce sa zic. stiu sigur ca mai caut. merci mult de informatii Ceva poze... Mai avem pina la nunta...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.