Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

carucior, pana la ce varsta?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Noi inca il folosim (17.5 luni) si il consider absolut necesar. Cristi este fascinat de masini si ar fi numai pe strada! Ca sa nu mai vorbim despre viteza atunci cand vreau sa ajung undeva. Aici copii stau in carut si pana la 5 ani. Daca nu mai mult! [:0] Eu ma gandesc sa-i iau o tricicleta pe la 2 ani si sa iesim cu aia, mai putin cand am drumuri mai lungi. Totusi sper sa-l "intarc" pe la 2.5 - max. 3 ani. Om vedea.

Claudia si [pk] Cristi

Postat

La noi, caruciorul sport a iesit din uz cam pe la 1 an jumate. Poate ca l-am mai fi folosit cateva luni, dar venise iarna iar in primavara era prea mare, putea sa mearga singura destul de mult.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Postat

Eu l-am folosit pana la 2 ani. Pana au implinit gemenii 2 ani, in luna februarie, am fost singura; apoi, a venit sotul meu, se mai si incalzise si am mers la plimbare fara carucior.

Cu 2 copii, intotdeauna mai e nevoie de cineva; acum, voi ramane iar singura si cred ca nu voi mai putea folosi caruciorul pentru ca s-au dezobisnuit.

La drept vorbind nici nu prea mai stateau linistiti si erau un continuu stress sa-i pazesc sa nu cumva sa cada din carucior...id="Book Antiqua">id="purple">

Angi&Andrei&Andreea

Postat

Noi folosim caruciorul extrem de rar acum, la aproape 1 an si jumatate din simplul motiv ca, de cand a invatat sa mearga (de la 1 an), Robert nu mai vrea sa stea in el. Ca sa cedeze trebuie sa fie foarte obosit si sa-l doara picioarele de atata mers pe jos, dar nici nu vrea s-auda de el cand e odihnit. La cumparaturi ne descurcam si fara, de obicei merge si tata cu noi.

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Postat

Pana dupa doi ani, evident, nu pentru plimbarea copilului ci pentru plimbarile mai lungi ale parintilor, insotiti, evident, de copil :))))

J.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...