Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

scurgere maronie

Postări Recomandate

Postat

Buna fetelor. Sunt insarcinata in sapt. a5-a si de doua zile am o scurgere maronie, la inceput a fost galbena mai vascoasa si apoi maro. Azi ma duc la medic dar vreau sa stiu daca mai sunt fete care se confrunta cu aceeasi problema ca a mea.Am luat niste no-spa pentru ca ma doare un pic burtik. Am mai pierdut in martie o sarcina la 6 sapt. si imi este frica sa nu se repete istoria.[q]Ne dorim mult acest copil. Am mai scris mesaje pe forum dar nu mi-a raspuns nimeni macar sa stiu si eu k nu sunt singura care are probleme[greutati][hopsieu][recevere].Va pup si astept raspuns.

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna!

Eu am mai avut aceeasi problema cu a ta, in sapt 12. Am luat no-spa si supozitoare cu scobutil, dar deja urmam un tratamnet cu duphaston pentru sustinerea sarcinii. Cauza s-a dovedit a fi placenta jos inserata, care acopera cu marginea inferioara partea interioara a colului. Scurgerile au durat cam 4 zile, mi-au trecut si au aparut apoi pentru 2 zile.

Bine faci ca te duci la doctor! Sa te intorci cu vesti bune!

adra_bell [gravi]29+ cu [fetita]Eva-Elena

Postat

Buna,

eu la 5s si 5z, am avut chiar sangerare. Motivul: zone de decolare a oului. Adica nu se prinsese chiar bine peste tot. Mi-a dat un tratament cu utrogestan si no-spa (sau scobutil) la nevoie, si repaus la pat.

Intre timp am ajuns la 8 saptamani, si am mai avut doar o data mici scurgeri maronii - se mai elimina din sangele care a ramas acolo.

Probabil nu ai motive sa te ingrijorezi, pentru ca se intampla destul de des asta. Dupa ecografie poate sa-ti spuna cum stai.

Multa bafta si sanatate tie si puiului tau.

P.S. Eu cand am fost la prima ecografie mi-a spus ca un semn bun este ca avea embrionul activitate cardiaca!

Sa ne tii la curent, [pup]

A inceput o mare dragoste

Kyaid="red">

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">

Postat

ofofoofof, scurgerile astea maronii m-au terminat psihic in primele sapt de sarcina, mai exact pana la 14 sapt.zilnic aveam scurgeri mai mult sau mai putin abundente, dar erau acolo...zilnic.

Repaos la pat...cel mai bun medicament, si absolut medicatia data de medic, dar de regula petele nu inseamna si pierderea sarcinii...

eu am avut mari probleme,cum mergeam cativa metri, cum aparea o scurgere maronie-neagra, si inebuneam de frica, mergeam de 3 ori pe sapt la medic sa vad bebikul...insa au trecut acele zile si uite ca bebe al meu e marisor , are o luna acusica...

muuuulta sanatate si sarcina usoara in continuare...si ganduri pozitive iti doresc, ajuta foarte mult la dezv sarcinii

poze Kevinutz

Postat

Offf, ce stress pierderile astea de sange...eu am inceput in saptamana 6 dar hemoragie,nu pete.Aveam o mica fisura in endometru...si doi puiuti in burtik.Apoi am avut hemoragii in sapt. 8-12, ina 13-a pete maro si in a 18-a iar niste pierderi de sange.Toate fara nici un fel de probleme pentru bebei,erau capilare din col care s-au spart.Eu de la inceput stau doar in pat, imi permit doar mici plimbari si fara nici un pic de efort.Deci multa odihna si pentru tratament intreaba-ti medicul gine. Mie de exemplu nu mi-a dat nimic in afara de progesteron intravaginal pana in sapt. 12.

Te pup si mult noroc [flo]

[gravi]+20 [baietel] [baietel] sufletelele mele

Atat mai avem

Postat
buna fetelor. multumesc de incurajari. Am fost la medic. Sarcina 4-5 sapt si cica am un hematom langa sarcina si din cauza lui am avut scurgerea maronie.Mi-a dat tratament cu utrogestan 2 intravaginal la 6 ore, no-spa si scobutil injectabil. Am fundul ciur si stiu k asta e doar inceputul. A fost cam rezervat , k daca e sa pierd sarcina mai bine o pierd la inceput , ca sa nu fie cu anomalie, ca una si alta mai aveam putin si plangeam . Am luat cumintica tratamentul , am lasat onorariul si am plecat. Ma mai duc la control si miercuri. Nu am mai avut decat doua pete mici de culoare maro. Eu cred ca atunci s-a fixat sarcina si normal ca de la nidatie. Sa vedem poate o fi bine de data asta. Si ma am o nelamurire care ma zapaceste de cap[bang] de ce fac medicii astia calculul sarcinii exact din prima zi a UM-ului. Pai ce? eu am ramas insarcinata exact in ziua menstruatiei? Ce ma enerveaza. Asta e.Oricum sunt mai optimista ca a vazut sarcina la eco si eco transvaginal si la control( sus pe masa, jos de pe masa[huta]), mai vorbim si va pup pe toate : sa auzim numai de bine.Ne mai intalnim la un pahar de vorba aici pe forum.[pahar]
Postat

Ma bucur ca incepe sa treaca sangerarea...si mie asa mi-a zis medicul...ca daca e sa merga inainte merge, daca nu...nu,nu se poate face nimic .Acum sa stai cumintica in patuc fara sa faci efort.

Asa se calculeaza sarcina , din prima zi de CM.Normal varsta copilului e mereu -2 saptamani.Ex eu sunt in sapt. 20 dar bebelusii mei au 18 saptamani de viata ...nu stiu de ce dar asa e.

Pupici [pup]

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Postat

si eu ma confrunt cu aceeasi problema..cand am facut 5 sapt au aparut 2 picaturi de sange...am mers la medic ....zicese ca era ok(la un medic oarecare pt ca eram in concediu)..mi-a dat utrogestan si no-spa cu scobutil tablete....la cateva zile alte 2 picatuyri urmate de maroneala....si apoi la 2 zile o alta picatura urmata de pete maronii...am mers la maternitate si mi s-a spus ca sarcina e inconjurata de un firicel de sange...utrogestan in continuare, no spa si scobutil injectabil , vitamina E si gravibinon la 3 zile...asta a fost vineri seara...mi-a mai curs vineri noapte din cauza tuseului vaginal si sambata....duminica si luni nimic...aseara iar au aparut cateva pete mici dar bej(culoarea ness-ului)...azi dimineata la fel..cateva urme si acum la fel...dar maroniu putin....nu stiu ces a mai cred pt ca am stat in pat...din 24 ore cca 1 ora sa zic ca am circulat prin casa dara fara pic de efort...pana la baie...pana in balcon...in alta camera....OARE AM EXAGERAT?????CHIAR TREBUIE SA STAU 24 H LA PAT LUNGITA????joi seara cred ca mai merg la un control...ideea este ca mai simt cateodata ceva ca si cum ar fi in vezica...o mica presiune nedureroasa...oare ce o fi???

spuneti-mi si mie ceva!!!!!!!pleaseeeeeeeeeeee!!!!

...vine barza!!![gravi]

Postat

Nu ai exagerat,nu te teme[:D], e normal sa te mai ridici din cand in cand.Iar daca acum curge maro inchis e bine, e pe terminate, e sange ve[pup]chi ramas prin vagin , pe-acolo.Tu continua tratamentul si asteapta linistita controlul.Mici dureri e normal sa ai in sarcina (eu le am si acum), important e sa nu inceapa dureri puternice, atunci du-te la spital.[pup]

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Postat
Ramonik hai sa te incurajez si eu .[:D] Acea scurgere de care zici tu,asa cum spunea si ginger este acel sange care indiferent ce ai face trebuie sa se elimine. Daca mai continua inseamna ca inca mai sangerezi, nu mult, dar de ajuns cat sa-ti faci griji. Daca ai cum , de ce nu incerci sa faci o internare la maternitate si sa te tina un pic medicul sub obs. Macar trei zile . Si atunci chiar ca nu mai esti tentata sa''faci un pic de ordine prin casa, sa raspunzi la usa, stai k nu am paine , pe cine trimit? a. nu am pe cine. ma duc eu. dar nu merge liftul . urc pe scari. etc[bang][ups]'' Stiu cum este dar sa speram ca va fi bine pentru toate mamicile . Asa e cu copii astia doriti. Stress tot timpul . Dupa toate astea incep alte griji : dar cand misca? dar de ce nu mai misca? a. parca a miscat acum, cand se naste ? de ce nu mai nasc? cand vine laptele? dar de ce nu mai am lapte?, [:(]CE are de nu doarme copilul? are colici? dar cand ii ies dintzii? ????????????? etc. mai zic? sunt multe intrebari , si e normal sa ne facem griji si sa ne sfatuim . Asa k ne gasim aici pe forum si ne mai incurajam , ca altceva nu avem ce face. Raaabdaaaaaareeeeeeeee. urasc acest cuvant[q] va pupic pe toate[si-eu]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...