Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gravidute de braila

Postări Recomandate

Postat
Pot sa stiu daca mai sunt gravidute din Braila? Poate ne intalnim pe forum sa discutam de medicii nostri pentru ca parerile sunt impartite si nici nu stii ce sa mai crezi.[help].Sunt insarcinata in 5 saptamani si totusi am ceva probleme cu sarcina. [bang]
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Uraa! am si eu cu cine vorbi despre doctorii din Braila [alcool], mai ales ca ma apropii de finish.Si eu m-am chinuit sa raman insarcinata vreo 2 ani(mai aveam putin si dadeam la medicina[:D]), si cand s-a intamplat bucuria, am fost la Tovarnac la control care mi-a spus ca tre sa fac avort din cauza unui chist de 8cm .Asta era solutia lui pe care i-am bagat-o in [indecent]( ma scuzati). Si uite ca bebe meu e bine, mare, mai are putin si-l tin in brate.Deci...cam asta e cu Tovarnac.

Apoi am fost la Caprariu care ma intreba de fiecare data

ce astept de la el.Hello! Dumneata esti doctorul, deci stii ce sa consulti la o pacienta insarcinata.I-am zis ca vreau sa stiu cum e sarcina, cum e colul, daca totul e ok. Mi-a dat sa repet analizele, le-am facut tot la cabinetul lui particular si cand m-am dus sa i le arat,a intrebat-o pe asistenta care sunt lecucocitele [mariaj], ca el nu stia prescurtarile de pe foaia cu rezultate. Duduia asistenta i-a raspuns ca nici ea nu stie....iar eu l-am intrebat ironic (nu cred ca a sesizat) daca analizele mele sunt bune si mi-a raspuns ca sunt in regula.Ce poti sa mai zici in fata unor astfel de doctori?!!

Acum sunt tare dezorientata.In cine sa mai am incredere ? Astept sa mai povestim si sa va citesc si eu experientele

Va pup cu drag [flo][pup][pup][pup]

[gravi]35+

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...