Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete cu peste


Leah

Postări Recomandate

Postat

Buna, fetelor! Ieri prietenul meu a primit cadou de la cinev ade la munte niste pastrav afumat invelit frumos intr-o lucratura de cetina de brad, ce mai, o splendoare! Problema e ca este foarte sarat si nu pot sa mananc asa mult si nici n-as vrea sa il las sa se strice. Am cautat la index dar n-am gasit nimic cu pastrav afumat. Stiti daca se poate incorpora in vreo reteta, poate o salata ceva. Daca aveti vreo idee, va invit la dezbateri!

 

"I shall be telling this with a sigh

Somewhere ages and ages hence:

Two roads diverged in a wood, and I--

I took the one less traveled by,

And that has made all the difference."(Robert Frost)

 

 

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mamaaaaaaaaaaaaaa da ce pofta mi-ai facuuuuuuuttttttttt!!!!

[pofta]

Cred ca daca e asa sarat nu se strica.

Nu mai cred, nu stiu.

Cred ca mai degraba se usuca putin.

 

Alina.

Doamne nu-mi trimitzi si mie putzin?

 

  • 2 luni mai târziu...
Postat

postat de Pucku

11/08/2004 : 16:47:16

 

FEtelor cum gatiti pestele (file)?id="red"> Eu am o reteta faina dar care i-a mult mult timp la prajit asa ca acum cu bebelina nu prea ma bag la ea.

 

Asa ca vreau sa mananc peste si nu prea stiu cum sa-l gatesc.

 

Pupilici

 

Corina si Stephanie- 18.04.04

 

Insetare, maini incatusate

Si dureri fara sfarsit

Deznadejde, visuri spulberate

Lumea doar atat ne-a oferit

Postat

postat de slakje

11/08/2004 : 16:54:07

 

Il potzi praji simplu in ulei, inainte il tavalesti in faina de malai amestecata cu faina alba!Dar e bine sa-l tii putzin la sarat inainte, asa e mai bun.

Cand il pui in tigaie il lasi cateva seconde si apoi il intorci repede pe partea cealalta.

 

Sau il pui intr-o tava si tai niste morcovi, gogosari sau ardei grasi, putzin sos de rosii eventual, sare,cu putzin ulei il bagi la cuptor.

 

 

Postat

postat de danyce

11/08/2004 : 17:27:11

 

faci un sos cu smantana,lapte, marar, sare, piper, faina si pui peste pestele prajit sau fiert putin. Tava sau vasul in care ai pus pestele cu sosul se pune la cuptor pt. aprox. 20 minute si iese super bun.

Mai poti pune pestele (eu folosesc pastrav in cazul asta) intr-o folie de aluminiu, ii pui o feliuta de lamaie in burtica , peste peste se pune ulei, sare, piper, marar. Pestele astfel condimentat si impachetat se pune pe grill si iese o minunatie la gust si foarte dietetic.

 

 

Daniela Veuger si bebita mica din burtica

Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Postat

Referitor la fileul de peste, eu il condimentez si il las putin la marinat, apoi il dau pe rind prin faina, ou si pesmet, il prajesc in ulei si il servesc cu cartofi natur.

 

Florina

Postat

Pai daca e afumat nu prea merge sa-l prajesti, nu mai bine ar fi o salata orientala? Sau cum se numeste aia cu cartofi fierti in coaja(apoi decojiti[:D]), cu masline negre, ceapa, oua fierte taiate cubulete si ceva maioneza dupa gust. Si mai poti pune zeama de lamiie(sau un strop otet) si ceva piper. Daca zici ca pestele e sarat si afumat eu cred ca merge asa. Si de ce nu poti sa strecori si citiva castraveti de la otet.

Pofta buna! Cred ca tre sa fie delicios[pofta], n-am mincat pina acum pastrav afumat. Pe asta l-am scapat, ca eu sunt la mare(M Nordului) si am gasit o groaza de feluri de peste afumat, pe toate le-am incercat[pofta]

 

Vikinga& bb Aldo

http://community.webshots.com/user/vikinga109

 

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...