Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cu copiii, la Costinesti?

Postări Recomandate

Postat

Buna! Peste cateva zile plecam la mare, am vrea sa mergem la Costinesti...asa...in amintirea vremurilor trecute [8D], cu diferenta ca acum suntem cu doi plozi dupa noi[:D](unu' de 3 ani, altu' de 1 an). Statiunea a fost refacuta, reamenajata, am vazut pose si pare super!

Acum va intreb: o fi prea harmalaie pentru doi copii mici? Ma rog....asta cam peste tot e.

Inca ceva, va rog din suflet, dati-mi niste sugestii de cazare, ca vrem sa aranjam...nu ne ducem acolo sa gasim la fatza locului, ca in studentie[alcool], mai ales sa presupun ca e full acum...Nu vrem ceva scump, mai ales sa vrem sa stam mai mult...vreo 10-12 zile. Deci hotelul pica din start. As vrea o vila sau o pensiune, unde sa am acces la bucatarie si, de preferat, sa am baie in camera! Chiar si la particulari ar fi ok, numai sa merg pe recomandare, sa nu ma duc orbeste.

Va multumesc anticipat![flo]

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Vila Dalena din Costinesti.Am fost anul trecut este super...Dar am vazut preturile din anul acesta 140 RON cam dbl./noapte.Cauta cu google aceasta vila si o sa vezi ca e superba.Dar vezi ca in Eforie Nord e plin de vile si pretul este mai acceptabil.Simona si Oana.
Postat

Eu am fost anul trecut la casute la Costinesti, pe malul lacului (nu stiu daca nu la-a luat apa)400.000/noapte, confortul nu e prea mare (grup sanitar comun), dar pentru copilul de 11 luni a fost foarte obositor, urla muzica pana se lumina..treceau masini cu muzica la maxim si se speria..tipa...am prins si canicula...anul asta nu ma mai duc acolo, vreau ceva mai linistit...la venus, sau in alta parte... nu mai fusesem din studentie de 5 ani, si n-am mai recunoscut, e f. schimbat...ori am imbatranit eu:)

Postat

am fost si io anu` trecut cu cupiii dupa mine, am facut plaja spre epava si n-a fost aglomerat in schimb nudisti en gros (lucru care m-a avantajat, vazu` si ionu diferenta dintre sexe[pk]). de nimerit am nimerit prost tare, la o tipa care-mi numara minutele cit ii tineam frigi deschis si de cite ori faceam dus pe zi. de oftica am luat numerele de telefon de la vila jolie tel. 0721/265.900 si 0722/208.464 si pensiunea lagos 0722/310.554 si 0241/734.040

Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionut id="green">

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Postat

Frumoasa vila Dalena, dar mie personal mi s-a parut parasita statiunea. Noi am fost intr-o scurta vizita la inceputul lunii si m-am intristat. Unele casute pareau nelocuite de 20-30 de ani. E drept ca se construia un pod, a aparut un nou obelisc, hotelului Forum i se schimba culoarea.

Candva am fost indragostita [amoras]de aceasta statiune, cei drept pe atunci era suficient Ringul si un pat intr-o casuta de piatra, insa acum la 30 de ani simt ca nu ma mai incadrez intre tinerii de 14-20 de ani, e alta muzica ..e altfel. In schimb as sta ore in sir pe dig sa vad, sa ascult marea din Costinesti care e unica.[huta]

Concediu placut [disco]

Postat

noi mergem in weekenduri la Costinesti - de obicei la Forum, pentru ca imi place cum se vede marea de acolo, dar hotelul... 'ai de capu' lui.

Oricum, 2-3 nopti (in care oricum nu stam in camera) nu murim.

Imi place atmosfera - sa o lalai asa toata noaptea la plimbare, Costinestiul e plin noaptea... ne-am facut si portrete pe la artistii aia amatori sau nu de pe plaja... mergem prin discoteci.... ziua dormim la soare. [:D]

Deci, e ok.

Insa nu m-as duce cu copilul.

In primul rind e foarte mare galagie - oriunde esti se aude muzica din cel putin 2 parti. Claxoane, rasete, tropaituri, vorbit tare - asa cum am zis, mie chiar imi palce acum ca noaptea e zi.

Dar unui copil mic nu cred ca i-ar place.

Alta kestie - mincarea de acolo, care de cele mai multe ori e indoielnica. Si ma refer si la terase care par mai rasarite.

Eu n-am nici o treaba, pot sa maninc orice, dar barbatu-meu a avut probleme, prietenii nostri la fel.

Si cred ca unui copil nu i-ar prii deloc.

Asta daca nu te duci sa cumperi zarzavaturi din piatza si sa-i gatesti tu...si banuiesc ca nu vrei sa faci asta in concediu.

Plaja, la fel, nu e nemaipomenita: spre deosebire de mamaia, la intrarea in apa sint ditamai pietroaiele, iti e greu sa mergi pe ele si ca adult. Ultima oara am prins si ganganii din alea nesuferite in apa.

Si mai pluteste asa, la distantza, si cite o nava de razboi.

De iti piere keful de baie.

Asta ...nu numai in Costinesti, dar si acolo.

Deci cu kupilu' o sa ma duc la Golden sands, BG.

Acolo mi s-a parut mie potrivit.

Iar diferenta de pret nu exista, per total - cu tot cu drum.

Elise

Postat
quote:Originally posted by Elise

Deci cu kupilu' o sa ma duc la Golden sands, BG.Acolo mi s-a parut mie potrivit.Iar diferenta de pret nu exista, per total - cu tot cu drum.

id="quote">id="quote">o recomandare foarte buna. acolo am fost si io cand al meu era de varsta alor tai.
Postat

Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri. Ne-am mai gandit...si ne ducem la Mamaia![:D] Acolo e si Satu' de Vacanta...e si Aqua Magic...o sa le placa la copii. La Mamaia am fost si acum 2 ani, cand avea Emma 1 an si 2 luni, am stat (si vom sta si acum), in apartamentul unei rude de-a sotzului (fara ruda in casa, normal)...E cam departe de plaja, dar mergem cu masina.

Soarelemeu, ai mare dreptate! Nu putem vedea cu aceiasi ochi Costinestiul! Normal ca am imbatranit![:D] Sau nu...n-am imbatranit...doar ne-am schimbat...ne-am maturizat [;)]...

Doamneee....cate tampenii facuram prin Costinesti in tinerete![hippi][disco][berica][jamaica][pk][roker][xinpat] Pai toata studentia unde am mers....de 2 ori pe an? La Costinesti![;)] Era statiunea care avea ceva din farmecul varstei, era vacarm si nebuneala[alcool]...dar noi asta cautam!! Stiti voi...toate la timpul lor![;)]

Eliseid="red">id="size2">, stiu ca in Bulgaria e super, dar nu vrea sotzu', ca cica ne lasa Dacia p'acolo[alcool][bang] si am pus-o, cine o repara??[alcool] O sa mergem cand ne luam alta masina (sper sa se intample cat de curand)

Eu oricum gatesc pentru cel mic, ca nu pot sa-i dau mancare de la terasa la 1 an (Si Emmei i-am gatit, acum 2 ani). Sau ii iau borcanase de bb...mai vedem, ca nu prea-i plac. Oricum, nu-i problema...Nu ma deranjeaza sa gatesc pentru bb...ca doar se face repede, fiind cantitate mica. Decat sa pateasca ceva de la mancarea de la terasa...

Ok, va pup si ma vorbim!

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...