Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fimoza si infectie urinara

Recommended Posts

BB Rares a eliminat pe cuculet puroi si singe,fapt care ne-a speriat la culme.Diagnosticul a fost,fimoza, balano postita si i-au facut analiza urinei si antibiograma.In final, s-a detectat prezenta E coli ,ceea ce semnifica infectie urinara.Se pare ca aceasta fimoza, prin secretiile care ramin pe canalul urinar foarte strimt, provoaca innfectia.Solutia va fi decalotarea prin metode chirurgicale.Aceasta este acelasi lucru cu circumcizia?Am citit tot felul de lucruri despre circumcizie si decalotare chirurgicala, dar n-am dedus daca e acelasi lucru.Cum ati rezolvat aceasta problema?Bebelusul meu are 3 luni.

Multumesc,

dulcetica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu cit de grava este situatia voastra dar noi am scapat de problema cu sapun Protex [baie]. Merita incercat deoarece de curind o cunostiinta mi-a cofirmat ca baietelul ei se simte mai bine dupa ce la spalat cu Protex.

Numai bine.

Rodicaid="Comic Sans MS">id="navy">

Decalotarea nu este acelasi lucru cu circumcizia. Si baietelul meu a avut fimoza si a rezolvat-o un chirurg, pe cand baietelul avea cam 1 an si jumatate. A folosit niste pense cu care a facut decalotarea (sotul meu a stat cu copilul acolo, asa ca prea multe amanunte nu-ti pot da). A durat cam un sfert de ora, fara anestezie si cand a iesit din cabinet deja nu mai plangea. Vreo 2-3 zile tipa cand facea pipi, dar am rezolvat problema.

Si Bogdan a avut infectie urinara cu E.coli la 4 luni, dar de la constipatie. Decalotarea i-a facut-o pediatra in timp, cind pe o parte cind pe alta, nici acum nu e decalotata complet, mai are citiva mm prinsi.

Ai grija cu E.coli, ca trece f. greu, noi ne-am luptat 4 luni sa scapam de ea. Cumpara revista mami, e un articol interesant despre infectia urinara la bebei.

Karina+ [copil] Bogdanel

Eu consider ca fimoza da mult de furca si circumcizia nu-i face decat bine copilasului... Sufera foarte putin si apoi nu mai are probleme. E bine ca este micut baietelul. Nepotul meu a suferit o circumcizie la 2 ani si a fost foarte suparat pe noi toti, vreo saptamana, dragul de el...

Urmeaza sfatul medicului, cu infectia urinara nu-i simplu!

Sanatate!

Cu drag,

Violeta

Infectia urinara se rezolva cu antibiotic nu cu "decalotare". Aceasta operatiune nu exista decit in Romania.

Circumcizia la un copil mai mare de nou nascut este o metoda cruda si INUTILA!!!

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg

http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Buna Dulcetica,

Si baietelul meu a avut fimoza la 2 ani si 9 luni care s-a rezolvat prin operatie la spitalul Grigore Alexandrescu. Totul s-a petrecut foarte rapid. Dar, chinul a fost dupa aceea cand a trebuit sa-i fac decalotare manuala timp de o saptamana, de 2 ori pe zi, ca sa nu se lipeasca pielicica la loc. De atunci de fiecare data cand se spala l-am invatat sa si-o decaloteze singur si sa-si faca igiena. Nu are legatura cu infectia urinara, dar ar fi mai bine pentru el sa-i rezolvi fimoza chirurgical. Sa te intareasca Dumnezeu.

Samy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...