Dana M. Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Salut ! Incerc sa obtin o informatie despre aceasta locatie; ma poate ajuta cineva? a stat careva acolo? mi-a suras pentru ca avea si un mini loc de joaca pentru Raluca mea.... Multumesc anticipat, Dana M. si Raluca
genusa Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Si noi am vrea sa mergem in iulie-mi s-a parut draguta vila Ayla-dar am vazut-o doar pe Internet. Mai ai si alte informatii despre aceasta vila?
simonaflo Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Si eu vreau ca e tare dragutica dar nu se spune nimic de bucatarie.Daca aflati mai multe detalii vreau si eu.Simona si Oana.
genusa Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 Noi plecam la Eforie Nord duminica si o sa stam la vila Phoenix-mergem in locul unor prieteni care nu mai pot sa mearga(ei au spus ca au mai fost si e bine la vila Phoenix).O sa incerc sa gasesc si vila Ayla(aveti o adresa sau un nr de telefon?)si o sa revin cu amanunte daca nu e prea tarziu pentru voi... Numai bine,
simonaflo Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 Doar atat stiu ca vila este situata in zona Debarcader la 350m de mare intr-o zona foarte linistita.Noi vrem sa plecam la sfarsitul lunii iulie.Simona si Oana. Orice informatie e binevenita.
Dana M. Postat Iunie 30, 2006 Autor Raport Postat Iunie 30, 2006 Am sunat si-am facut rezervare, noi voiam doar un we la jumatea lui iulie, asa ca amanunte despre cum e, daca o sa va mai intereseze, o sa va pot da la intoarcere :). Speram sa mai fi fost careva, ca asa, din poze, pare ok, intr-adevar, dar cunosc atat de bine mintea romanului incat ma astept la orice abureala 'pe fata' :)! Om vedea ! Dana M. si Raluca
Dana M. Postat Iunie 30, 2006 Autor Raport Postat Iunie 30, 2006 Revin, fetelor, sa va spun ca la nici 3 sferturi de ora de la trimiterea pe e-mail a datelor (asta in conditiile in care la telefon o auzisem si cum o intreba pe proprietara unde sunt situate exact cele 2 camere pe care le doream, auzisem si numerele camerelor libere si urma sa-mi trimita pe fax factura proforma) ma trezesc cu-n telefon de la stimabila domnisoara de la dispeceratul eforie nord care-mi zice ca-i pare rau dar, culmea, proprietara tocmai ce facuse alta rezervare, ca de fapt acolo sunt 2 vile lipite, doar intrarile sunt separate si daca nu cumva putem noi sa stam unii intr-o parte, unii in cealalta !!! N-am mai intrebat de locul de joaca pentru copii, in care parte e, etc., sigur, daca ma straduiam putin puteam sa stam si unii la o pensiune si ceilalti la alta, vecina, sigur :)))))) I-am zis ca nu, nu mai mai intereseaza, in cazul asta, si-a fost foarte mirata ca renuntam la rezervare.......Mai frate, dupa ce ca pe litoralul romanesc sunt conditiile asa cum sunt si majoritatea se duc la bulgari, iaca tratament, stai ca mi-au venit unii care stau mai mult (sau ii cunosc, sau whatever...), ia muta-i p-aia.....no problem, ca si la taxiuri, e larga oferta fratilor ! Asa ca m-am reorientat, sper sa plecam totusi in acel we la mare :), ca-n concediu mergem abia de la jumatea lui august...... Dana M. si Raluca
grati.ela Postat Iulie 1, 2006 Raport Postat Iulie 1, 2006 Incercati sa mergeti la Angely (sau la Lucia) pe str. Victoriei. Eu am fost f. multumita(pe langa multe altele, un avantaj: proprietarii nu sunt fitosi si nu au angajati tigani).
happymumy Postat Iulie 4, 2009 Raport Postat Iulie 4, 2009 DanaM, imi pare tare rau sa aud ca ai patit asa ceva, cu atit mai mult cu cit sunt proprietara vilei Ayla. E interesant ce-mi spui ca s-a intimplat cu cei de la Agentia de Cazare, deoarece nu-mi aduc aminte sa fi avut o asemenea conversatie cu ei.Eu , oricum imi cer scuze inca o data. Nu am mai scris pe aici de vreo 3 ani, dar contini sa citesc si sa trag cu ochiul, si nu mica mi-a fost mirarea sa vad scriindu-se de vila mea.Daca mai doresti, iti pot da numarul meu pe pm, pentru mai multe detalii. Happymumy & Ayla
Dana M. Postat Iulie 4, 2009 Autor Raport Postat Iulie 4, 2009 hello, happymumy, nu-i problema, a trecut ceva timp de-atunci :) mi-as fi dorit atunci sa fi stiut un numar direct de la proprietari, ca-s satula de agentii, dar, asta e. Oricum, pot sa retin numarul pentru la anul? Zic de la anul pentru ca anul asta galushca nr. 2....nu ca e prea mica, are deja 1 an si 2 luni, dar baga tot in gura si nu risc sa fac pe Politia Plajei sa nu-nghita tot nisipul :)). La anul zic eu ca va fi un pic mai bine. Deci, nu e vina ta nicidecum, din contra, vila mi-a atras atentia in mod pozitiv, cum spuneam si atunci, iar faptul ca stau de vorba cu o mamica e incurajator pentru cineva cu copchii dupa el :). Trimite-mi te rog nr. de telefon pe PM si o adresa de site a voastra, directa, daca exista. Multumesc, iar pentru restul fetelor care vor anul asta, go ahead ! Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 an si 2 luni) si Raluca Ana (7 ani si 5 luni)
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.