Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fara pampers noaptea?

Postări Recomandate

Postat

Alexia are 2.8 ani si noaptea inca face pipi in pampers.

Voi cum a-ti scapat de scutece noaptea? Ea nu vrea sa-i pun dar dimineata este plin!!!

Ana

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Am scos laptele de seara...dupa care oricum nu se omora....

Nu l-am fortat....

Inca il mai pun dar de aproape o luna...ii scot uscati dupa el...

te pup

Maria&Vladut

Postat

eu am profitat ca era vara si am cumparat o saltea de pat ceva gen waterproof ca sa ma exprim plastic....si ...cam dupa ora sapte nu i-am mai dat lichide.... usor usor a tinut figura...trebuie s aai rabdare ..oricum ,dupa parerea mea e timpul acum sa o faci , e numai bine fiind cald....si nu stai cu grija daca se uda ca raceste...

pup

Laura

Postat

Ioana mea are 2 ani si de vreo saptamana nu mai face noapte pipi in pat.Nu mai vroia pampers asa ca noaptea i-am pus un ceolofan peste care am asezat un pled ,in cazul in care totusi facea sa nu se ude salteaua .Dar acum avem prima grija cand se trezeste :Ita mami,ita!(adica olita) si uite ca a scapat.Ma bucur mult ca a reusit

Va doresc si voua sa reusiti!!!!

irina b.

Postat

Noi nu prea avem cu ce ne lauda, la 2 ani+10 luni folosim incontinuare pampers noaptea, desi ziua (si chiar la somnul de zi) deja nu mai avem "accidente". Pur si simplu mi-e frica sa incep actiunea, mai ales ca si BB-ul insista sa-i pun pampers seara.

Altceva vroiam sa va zic: pentru perioada "incerta", cind mai sint posibile accidente in timpul somnului, se gasesc in comert niste...nu stiu cum sa le zic...niste "paturici" 60/60 cm, cu o parte absorbanta si una impermeabila, se pun pur si simplu peste cearceaf cu partea absorbanta in sus, si astfel orice pipi din timpul noptii ramine fara urmari grave (udare cearceaf, saltea). Se cheama TENA, se poate cumpara la bax de la supermarketuri sau la bucata de prin farmacii. Scapi de celofane, musamale, etc..

Felicitari piticilor (si mamicilor) care au reusit deja sa renunte total la scutece!

Postat

Laptele il bea seara (si este disperata dupa el) inainte de culcare mai facem un pipi inainte de pampers, dar tot il uda. Am cumparat cearceafuri absorbante dar eu le-am pus sub cearceaf si le-am gasit mototolite intr-un colt (zici ca e morisca asa se invarte in pat) -poate Tena are un sistem de lipire ceva?

Am mai auzit o varianta in care trezesti copilul noaptea si-l pui pe olita... dar oare asa nu-i obisnuim sa se trezeasca noaptea? - si cred ca n-ar mai vrea la ea in pat ci la noi! asa ca .. nu prea stiu cum sa fac.

Ana si fetili

Postat

Tena n-are sistem de lipire...Pentru somnicul de dupa-amiaza, a facut fata simpla asezare pe pat si cupilu' de-asupra. Acum, ca sint mai desteapta cu trei zile fata de postarea mea anterioara, trebuie sa recunosc ca noaptea e alta poveste.

Simbata, brusc si dintr-o data, Tudor a hotarit ca e deja baiat mare si va dormi fara pampers. Ceea ce a si facut, dupa ce mi-am revenit eu din shoc...(noroc ca are el puterea sa ia deciziile care pe mine ma sperie). Ei, toata noaptea m-am tot trezit incercind sa readuc patratul ala sub copil. Cind am constatat ca Tudor dormea deja cu funduletul pe perna si capul la picioarele patului, am renuntat si mi-am zis ca asta e, Dumnezeu cu mila, fie ce-o fi. N-a fost nimic, copilul s-a tinut de promisiune si nu a facut pipi decit dimineata, in olita.

Pentru a doua noapte am lipit intre ele doua patratele din astea, fisia astfel obtinuta s-a putut fixa sub marginile saltelei, si bine am facut, ca dimineata pantalonasii erau uzi...Nu ma surprinde atit ca s-a scapat pe el, cit faptul ca nu s-a trezit, ud fiind, sa protesteze. Chiar nu l-o fi deranjat?

Nu stiu ce sa fac, sa insist sau sa revin la pampers...Solutia cu trezitul noaptea si pusul pe olita mi se pare neomenoasa, nu vreau sa o folosesc...

Postat

noi il punem noaptea, desi nu prea il vrea... de doua ori pana acum s-a trezit singura si a vrut sa faca pipi la olita, si nu a udat deloc pampersul... dar cateodata e ceva in el...

[*] Dana si Diana-Maria [*]

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

paginuta personala:

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Postat

Noi am renuntat la pampers noaptea de citeva luni. Pur si simplu s-au terminat, am uitat sa-i cumpar si seara la 10.30 am constatat ca nu aveam pampers, asa ca nu i-am mai pus. Au mai fost accidente si de obicei (nu intotdeauna[bang]) se trezea sa o schimb...

Parerea mea este ca trebuie renuntat brusc la pampers si la Mara a functionat foarte bine cu ingerasul care o pazeste si care o s-ao trezeasca daca vrea sa faca pipi, si o sa vada ca ea este cuminte si fata mare acum si o sa-i transmita iepurasului si lui Mos Craciun...

Succes

Postat

Reformulez intrebarea:

E normal ca dupa ce a facut pipi pe el, noaptea, sa nu se trezeasca sa-mi ceara sa-l schimb?

Ma asteptam sa mai fie "accidente", dar nu mi se pare in regula sa doarma asa, ud. Daca si in noaptea asta se intimpla la fel, cred ca am se revin la pampers...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...