Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sa fie insolatie??

Postări Recomandate

Postat

Aseara alex a facut temperatura. Pila 10 a manxcat si s-a culcat. Pila 12 ardea tare, s-a trezit, iam pus novocalmin ... porma a vomitat si s-a culcat.

La 5 demeneatza s-a trezit iar si a vomitat...in pat...pe mine :o) si iar era ferbinte. Am jucat fotbal pana la 8 cand i-am pus iar novocalmin. A baut ceai si multa apika. La 9 a mancat lapte si s-a cucat...nu avea febra.

Ce-o fi? diaree nu are, amigdalele sunt in regula...

Daca e insolatie ce sa-i mai fac? in cat timp isi revine?

Luizax - karkotash shef!

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Luiza,

Al meu a facut asa cand a facut o eneterocolita..pe acre a luat-o din aer....sa zic asa....cica a si umblat un virus din asta...

Am fost cu el la budimex...si asta mi-a spus dr.

Mi-a dat sa-i dau ceai de menta, Colistin, si Metoclopramid pt voma...

acum vezi si tu....

ps. al meu nu a mancat aproape de loc..3 zile

te pup si sanatate

Maria&Vladut

Postat

Mai, mai, mai, asa va pregatiti voi de mare, de soare???

In principiu, e insolatie.

Ai mei au facut enterocolita si au avut febra mare. Se deshidrateaza foarte repede si e nasol.

Daca ati stat in soare, e posibil sa fie insolatie. Asa cum a spus si Bobita: hidrateaza-l si da-i, in continuare, antitermice!

Multa sanatate!

Va pupam si va asteptam la mare.id="Book Antiqua">id="purple">

Angi&Andrei&Andreea

Postat

Alex a luat de curand antibiotic sau vreo sulfamida? Acestea scad capacitatea organismului de a se adapta la temperaturi mai mari. Am citit intr-un articol al Andradei dat anul trecut, exact dupa ce Anca a facut un puseu de insolatie, dupa o jumatate de ora de stat in soare la plaja. Era dupa o saptamana de antibiotic si lua chiar atunci biseptol. Febra scadea sub antitermic dar crestea brusc si foarte mult peste 39 de grade). Si asta se intampla la mare.

Sper sa fie bine, sanatate maxima lui Alex. Si voua!

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Postat

duminica plecam la mare...acu se pare ca ne antrenam sa vedem cum ie cu insolatiile. Tantika zice ca acu Alex nare febra si ca a mancat. Dar ca sta cumintel in pat, ceea censamna ca ori e obosit (ca a dormit numa 5 ore aznoapte si fro 2 demeneatza)...ori are febra, hmmmmm. :o(

Dacam mergea netu acasa cred ca gaseati nmesaje desperate date de mine noaptea. Pila 12 jumate io citeam in "mama si copilu" la febra si varsaturi, insolatie...ce se face, ce se drege.........si Alex se uita si el cu interes la carte...eram ca doo curci.....

Luizax - karkotash shef!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...