Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce sa ii dau sa manince seara?

Postări Recomandate

Postat

Nu stiu ce sa ma mai fac cu Daviduta al meu ,deoarece cind vine seara si vine ora mesei imi este si teama !

El de la inceput mi-a refuzat cerealele,mincare la borcanase nu serveste de nici o culoare,asa ca as fi in stare sa ii prepar orice numai sa manince.programul lui de masa este:

-ora7.00 lapte sin(inca nu bea alt lapte )

-ora10.00 piure fructe,iaurt cu biscuite....

-ora14.00 ciorbita (eu ii fac in fiecare zi si ii dau o zi carne ,o zi ou, o zi ficat)

-ora17.00 banana cu iaurt ,smintina,biscuite si brinza sau uneori dovlecel cu brinza

-ora21.00 ora de cosmar cind nu stiu ce sa ii mai dau pur si simplu.Am incercat o vreme cu cereale de la nestle ,etapa1,cu orez in care ii mai amestecam un danonino si il mai pacaleam cumva ,insa cred ca s-a plictisit de atita iaurt cu cereale si am inceput sa ii fac fidea cu lapte ,biscuiti cu lapte(cit de cit i-a mai inghitit)

Nu stiu ce sa mai fac, poate ma sfatuiti voi cumva;oare gresesc undeva in ceea ce priveste alimentatia?

De altfel este un copil tare bun adica nu am avut probleme in a-mi refuza vreun aliment pina acum ,mai ales ciorbitele cu carne le maninca cu placere.

Daca a mai patit-o careva as vrea sa imi impartasiti si mie din experienta voastra.

Si inca ceva el nu vrea inca biberon ,ma gindesc ca a venit caldura si ma chinui tot cu lingurita in ai da apa, sucuri,ceai..

Va multumesc!

MADY&DAVID

madalina chiriac

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Da-i doar lapte de la san. Nu vrea nici asa? Sau nu se satura? Mai da-i sa rontaie un biscuit. Nu stiu ce varsta are David, dar Cristi, la un an si jumatate (implineste maine), seara, la 21 bea doar lapte formula si se culca. Ce-i drept, cina este pe la 19, nu la 17.

Claudia si [pk] Cristi

Postat
quote:Initial creeata de madalina chiriac

[br

Si inca ceva el nu vrea inca biberon ,ma gindesc ca a venit caldura si ma chinui tot cu lingurita in ai da apa, sucuri,ceai..

MADY&DAVID

madalina chiriac

id="quote">id="quote">

Incearca si canita sau biberonul cu cioc. Daca e obisnuit sa suga de la san e foarte probabil sa nu accepte tetina de la biberon.

Cat despre masa de seara, eu as zice sa fie ca dimineata - tot san- asta daca ai suficient lapte, se satura si nu se mai trezeste in cursul noptii pentru ca ii este foame. Am vazut ca n-ai scris nimic de legume in afara celor din ciorbita de la pranz si a dovlecelului de dupa amiaza. Ce-ar fi sa-i faci seara un piure de legume? E o mancare usoara si un aport mare de vitamine, mai ales daca folosesti oala cu presiune.

Cristina

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Postat

Nu stiu cum dar tie vad ca ti-au iesit 4 mese solide.

Eu ii dau 2 de lapte si 3 solide.

Poate ai inghesuit prea multe, daca zici ca de regula nu-i mofturos la mancare.

Cat are?

mamaliguta cu branza facuta de tine sau cumparata (in funtie de varsta) si iaurt sau smantana.

Sunt multi copii alimentati la san care refuza biberonul, incearca cu cana , cana pregatitoare sau paiul.

Succes!

C&mi

Postat

Eu cred ca e prea obosit ca sa manance. Da-i ceva usor de mancat, de exemplu biberon cu lapte sau tzitzi, deoarece eu cred ca-i este foame dar nu are rabdare sa mestece.

Asta mica a mea asa facea: ii era foame si incepea sa planga, pana ii pregateam o apuca somnul si cand ii dadeam cu lingurita nu mai vroia de nici un fel. Daca-i dadeam sanul era multumita si adormea imediat.

Am inceput sa-i prepar mancarea mai devreme ca sa nu doarma nemancata.

Pofta buna si sanatate la bebe,

Carmelica si puiuta

Postat

Cam la fel le dau si eu mesele.

La masa de seara le dau un piure de cartofi, dovlecie, spanac, orez cu lapte, cartofi prajiti citeodata. Fetele au 1 anisor, au dintisori.

Pofta buna.

Ionela si gemenutele Maria & Elenaid="size3">id="blue">

icraciun

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...