erin20 Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Am un coltar la care i s-a cam murdarit husa si am auzit ca sunt firme care se ocupa cu imbracatul coltarelor. A mai auzit cineva? Ce parere aveti ? Se merita ? Si cam care ar fi pretul? Va multumesc anticipat Erin[flo]
erin20 Postat Iulie 2, 2006 Autor Raport Postat Iulie 2, 2006 Hmm..Chiar nu stie nimeni nimic??[alcool]
MaryP Postat Iulie 2, 2006 Raport Postat Iulie 2, 2006 Am vazut in mult controversata revista Quelle huse foarte misto de imbracat coltarele, de diferite marimi. Desi ca pret poate iesi la fel ca si cum ti l-ai imbraca direct prin aplicare de tapiterie, eu zic ca e mai practic sa iti iei husa pe care sa o poti da jos si spala de cate ori se murdareste. POZE CU RAZVAN MIHAI
irina.c. Postat Iulie 2, 2006 Raport Postat Iulie 2, 2006 La firme care tapiteaza mobila.Eu am una chiar peste drum. Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red"> "Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Rose id="purple">id="Comic Sans MS">
erin20 Postat Iulie 3, 2006 Autor Raport Postat Iulie 3, 2006 Va multumesc mult Si daca nu ma intind prea mult.. aveti idee cam ce preturi se practica? Erin [flo]
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.