ioanailincam Postat Iunie 29, 2006 Raport Postat Iunie 29, 2006 Aveti idee de o pensiune/vila/hotel la Eforie Nord care sa fie curat(a), nu foarte scumpa si mai ales sa aiba calitatea - care se pare ca a cam disaprut anul acesta - de a accepta turisti si doar pentru nopti? Am tot facut cercetari pe la agentii si se dau doar sejururi, nu perioade mai mici Multumesc anticipat Ioana cu Ana (22.06.2005) Ana - de la nastere pana la Revelion Ana - dupa Revelion, in 2006 Povestea nasterii Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 Ioana, incearca sa dai o cautare pe Google si sa gasesti direct site-urile pensiunilor/vilelor, ca sa eviti agentiile. Sau daca te orientezi la o vila de pe site-ul unei agentii, suni la informatii si afli nr.-ul de tel. direct. Contactezi proprietarii si nu cred ca nu gasesti cazare pt. doua nopti. Eforie e impanzita de vile si vilute si sigur gasesti ceva si daca vii fara rezervare. Din ce am vazut eu in Eforie (pe afara), mi-a placut mult viluta asta: http://www.ad-ella.ro/ron/index.php?pg=home Preturile vad ca or sa creasca in iulie. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) poze
Loreena Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 eu am fost la green place in Eforie Nord; este langa plaja, langa lacul belona; intre lac si plaja; are si o terasa cu cateva mese si scaune; are aer conditionat (dar parca nu la toate camerele); are tv; baie in camera cu dus; apa calda; dulap; oglinda; patul e mare; are balcon (noi am luat cu vedere spre mare) cu 2 sezloange; prosoape curate; in baie parca mirosea putin a neaerisit[baie]; nu are restaurant si nici nu poti prepara tu nimic; jos are in hol canapea si fotolii si poti cere cafea (au un expresor mai antic, dar e ok); pe jos in camera e gresie; la baie se putea si mai multa curatenie; pretul e cam 750.000 lei pe camera; au frigider cu bauturi si racoritoare daca vrei sa cumperi; e foarte aproape de plaja; e aproape si de o discoteca; pentru ca sa ajungi la zona de sezlonguri mai mergi un pic (in zona de diving yacht club); in spate spre lac noaptea oracaie broastele......bine ca n-am luat camera ca eu sunt rea de zgomot; ca restaurant iti recomand elstefanino (are si cazare dar e mai scump) care e sus pe faleza pe coasta si mancarea a fost super buna si la fel si servirea; vezi sa nu ajungi la vreo vila care e prea aproape de clubul ala disco ca e muzica foarte tare cred ca m-am cam lungit[:D] cu precizarile http://www.vileonline.ro/product_info.php?cPath=23&products_id=47 Poze cu toata Familia
ioanailincam Postat Iunie 30, 2006 Autor Raport Postat Iunie 30, 2006 Multumesc mult de raspunsuri. Cornelia - iti dai seama ca am dat cautare, dar voiam sa stiu niste pareri personale[:D]. O gasisem pe Adela asta, dar mi se pare cam departe de plaja. Iar ca sa ma duc fara rezervare mi se pare cam riscant ca o avem pe Mogaldea dupa noi. De fapt am facut asa acum 2 ani (tocmai ce inflorise turismul de week-end) si ne-am intors seara acasa pentru ca nu am gasit cazare nici in Eforie, nici in Vama Veche[alcool]. Loreena - daca ai sti ca exact pe vila asta pusesm ochii! Mi se paruse super ca era practic pe plaja. Din pacate nu au locuri in perioada in care trebuie sa merg eu[V] Mai astept pareri, ca azi trebuie sa fac rezervarile neaparat... Ioana cu Ana (22.06.2005) Ana - de la nastere pana la Revelion Ana - dupa Revelion, in 2006 Povestea nasterii Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
grati.ela Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 Green Place are un mare dezavantaj: seara e mult zgomot, multa agitatie, lume de tot felul...Mie nu mi-a placut. Recomand pentru cei care doresc liniste zona de nord Steaua de Mare. Sunt f. multe vile noi cu preturi mai mult decat decente. Dezavantaj: cobori si urci scarile pana la plaja (e ok insa pt ca este ferit de vant); plaja micuta si nu de calitatea celei de la Green Place. Am stat la Vila Angely de pe str. Victoriei nr. 3-5. Pe aceasta straduta f.f. linistita gasesti cel putin 4 locatii noi cu preturi super si confort de trei stele adevarate. E dragut si la vila Flavia Melina (au si loc de joaca pt copii, dar nu au bucatarie ci doar sala de servit masa). Pe strada Dorobantilor gasesti camera cu baie si la 50 RON (nu este insa de ***). Cel mai bine mergi si gasesti.
Sabina V Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 La hoteluri nu cred ca gasesti cazare pe mai putin de 6 nopti. La hotelurile de 2 stele cazarea pe 6 nopti este in jur de 380 lei in iulie si cam 440 in august la inceput. poze
Cornelia Postat Iunie 30, 2006 Raport Postat Iunie 30, 2006 Ioana, zona in care e vila Ad-Ella si multe altele este o zona mai linistita, mai in nord, dar foarte aproape de plaja (Debarcader) si destul de aproape de centru. Dezavantajul e asa cum spunea Gratiela e ca urci si cobori scari la plaja. Cand vreti sa veniti? Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) poze
ioanailincam Postat Iulie 1, 2006 Autor Raport Postat Iulie 1, 2006 Gata, s-a adjudecat: am rezervat la Hotel Astoria. Mie nu imi place in mod deosebit (desi are anumite atuuri: mic dejun foarte bun, sezlonguri rezervate pe plaja, aproape de plaja), am stat si anul trecut, dar pentru 3 zile am zis ca nu mor. De fapt era mai mult ideea sa incerc ceva nou, iar ca pret sa mor: 1.800.000/noapte. Acuma asta e! Cornelia - venim pe 15 iulie si plecam pe 17. Poate ne vedem cu trupa de soc, desi nu stiu daca vom merge la Cta. De obicei imi place sa merg sa mai targuiesc cate ceva de prin centru, dar anul asta mai subtire cu cumparaciunile[V]. Multumesc inca o data de lamuriri, chiar nu stiam unde vine zona asta Debarcader. Ioana cu Ana (22.06.2005) Ana - de la nastere pana la Revelion Ana - dupa Revelion, in 2006 Povestea nasterii Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
grati.ela Postat Iulie 1, 2006 Raport Postat Iulie 1, 2006 Astoria e chiar la Debarcader. Turistii straini care erau cazati la Astoria erau multumiti (fata de cei care stateau la Union) - cel putin asta spuneau pe holuri la Efosan.
Ancade Postat Iulie 2, 2006 Raport Postat Iulie 2, 2006 Ioana, poate la intoarcere scrii cum fost la Astoria si prin Eforie;noi venim pe 28 iulie la Hotel Europa si tare am emotii cu cei 2 copii(unul de 1 an si unul de aproape 5 ani);nu prea am auzit lucruri grozave despre hotel(asta dupa ce facusem rezervarea din ianuarie inca); camere destul de mici(unde ne vor pune al 3-lea pat si cel pt bebe nu stiu), galagie seara de la discoteci, loc de joaca lasat in paragina;am auzit ca are plaja privata, piscina, dar alte detalii nu stiu. vacanta placuta, Anca
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.