Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Puteti sa-mi recomandati o pensiune la Eforie Nord

Postări Recomandate

Postat

Buna!

Sezonul estival 2008 se apropie, asa ca m-am apucat de cautari pt rezervarea unei camere la o vila din Eforie Nord. M-am gandit sa reactivez acest topic si sa va cer opiniile in urma experientelor voastre anterioare.

As dori sa merg cu sotul si cei 2 copii la o vila din Ef Nord aproape de Baza Efosan care sa-mi ofere aceste conditii:

- acces la bucatarie dotata cu tot necesarul (aragaz, frigider, tacamuri) pt a prepara hrana copiilor (si a noastra) si desigur sa o si servim

- curte cu umbra si eventual ceva leganute/jocuri pt copilul cel mare

- AC in camera

- liniste ziua si noaptea pt ca cei mici sa se odihneasca

- curatenie

- rezervarea as vrea sa o fac direct, nu prin agentie si ar fi ideal ca vila sa aiba site pe Internet pt a vedea cum arata.

Multumesc anticipat pt cine imi poate face ceva recomandari care sa-mi satsfaca doleantele.[flo]

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Poze din FEB-MAR

Matei la 3 ani

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu cunosc o vila superba in Eforie Nord,F.aproape de teatrul de vara.

Nu e trecuta in circuitul turistic,asa ca nu are o denumire.Dar iti garantez ca o sa-ti placa f.mult.Are o curte generoasa unde poti sa-ti parchezi masina,cu gratar,are 2 nivele,iar la al doilea exista o terasa imensa cu mese si scaune si o mini bucatarie ,unde poti sa gatesti.Camera e spatioasa,cu frigider, aer conditionat,iar cam. 1 si 7 au un balcon imens cu masa,scaune si umbrela.Baia e in cam,e curata si are dus.Plaja e f.aproape.la 5 min.de mers pe jos.Proprietarii sunt niste oameni super si f.serviabili.

Eu ,anul trecut mi-am facut rezervare la o vila pe care o gasisem pe net,si am avut surprize mari cand am ajuns acolo.Am avut noroc ca ne-au dat banii inapoi,si tot umbland prin statiune am dat de aceasta vila unde ne-am simtit super.Asa ca anul acesta mi-am facut din nou rezervare acolo,in august cu 150 ron.

Proprietarul se numeste DOBRESCU STAN si suni la nr.=0241.741.641.

Sper ca ti-am fost de folos.

nawel

Postat

Ioana, noi am fost anul asta in Eforie Nord la o vila ff faina, la 5 minute de plaja, conditii super, iti dau PM cu linkul, sa nu se considere reclama, vezi camerele, baile, tot, noi am fost in extrasezon, adica la inceput de iunie, si am stat doar 4 nopti.

[aerob] POZE NOI [foto]

Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabriel + Marc David [bibe]id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> id="size2">

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

si noi avem aceeasi problema.....dorim sa mergem in eforie nord ,Miruna fiind prea mica (9 luni) sa ne aventuram in afara granitelor....si nu stim ce vila sa alegem.( sa fie curat, linistit, decent)

nana

Postat

Pentru cine se deplaseaza cu masina si distanta fata de plaja nu reprezinta o problema recomand " casa nanu" am fost doi ani acolo, este prima chiar la intrarea in statiune pe partea stanga in cartierul steau de mare: curatenie, camere foarte mari, preturi rezonabile, camerele au terase mari, liniste, au bucatarie utilata unde poti sa iti faci ceva rapid, iar proprietarii sunt foarte draguti si iar subliniez curatenia, proprietarul intra personal in camere sa verifice dupa femeile de serv. si le pune sa faca treba de doua ori daca nu ii place , mirosea intr-o zi a detartrant pe holuri ... dar macar e curat, au si parcare si loc de gratar, nu au loc de joaca in schimb.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Te rog frumos as dori sa stiu si eu datele vilei de care pomenesti. Multumesc mult! Gabriela Andrei

quote:citat din mesajul lui carmen77

Ioana, noi am fost anul asta in Eforie Nord la o vila ff faina, la 5 minute de plaja, conditii super, iti dau PM cu linkul, sa nu se considere reclama, vezi camerele, baile, tot, noi am fost in extrasezon, adica la inceput de iunie, si am stat doar 4 nopti. [aerob] POZE NOI [foto]Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabriel + Marc David [bibe]id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> id="size2">

id="quote">id="quote">
Postat
quote:citat din mesajul lui andreig03

Te rog frumos as dori sa stiu si eu datele vilei de care pomenesti. Multumesc mult! Gabriela Andrei

quote:citat din mesajul lui carmen77

Ioana, noi am fost anul asta in Eforie Nord la o vila ff faina, la 5 minute de plaja, conditii super, iti dau PM cu linkul, sa nu se considere reclama, vezi camerele, baile, tot, noi am fost in extrasezon, adica la inceput de iunie, si am stat doar 4 nopti. [aerob] POZE NOI [foto]Carmenid="size2">id="pink"> [mamica]id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabriel + Marc David [bibe]id="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> id="size2">

id="quote">id="quote">
id="quote">id="quote">BunaAm sunat eu pana la sfaritul lunii august nu mai sunt locuri.Am gasit alta vila plec pe 2 august,nu este in circuit, ela 5 min de plaja de la debarcader
Postat

Daca ai primit datele vilei din Eforie la care facea referire "carmen77" te rog sa mi le dai si mie. Multumesc frumos, Gabi (andreig03@yahoo.com)

quote:citat din mesajul lui ioanailincam

Aveti idee de o pensiune/vila/hotel la Eforie Nord care sa fie curat(a), nu foarte scumpa si mai ales sa aiba calitatea - care se pare ca a cam disaprut anul acesta - de a accepta turisti si doar pentru nopti? Am tot facut cercetari pe la agentii si se dau doar sejururi, nu perioade mai mici Multumesc anticipatIoana cu Ana (22.06.2005)Ana - de la nastere pana la RevelionAna - dupa Revelion, in 2006Povestea nasteriiAi grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

id="quote">id="quote">
Postat
quote:citat din mesajul lui andreig03

Daca ai primit datele vilei din Eforie la care facea referire "carmen77" te rog sa mi le dai si mie. Multumesc frumos, Gabi (andreig03@yahoo.com)

quote:citat din mesajul lui ioanailincam

Aveti idee de o pensiune/vila/hotel la Eforie Nord care sa fie curat(a), nu foarte scumpa si mai ales sa aiba calitatea - care se pare ca a cam disaprut anul acesta - de a accepta turisti si doar pentru nopti? Am tot facut cercetari pe la agentii si se dau doar sejururi, nu perioade mai mici Multumesc anticipatIoana cu Ana (22.06.2005)Ana - de la nastere pana la RevelionAna - dupa Revelion, in 2006Povestea nasteriiAi grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

id="quote">id="quote">
id="quote">id="quote">Buna Eu am primit de la nawel nu de la carmen77 ,e vorba de d-l Dobrescu Imi cer scuze,l-am incurcat.Am tot cautata ceva ,urmeaza sa plec pe 2 august la o vila pe care mi-a recomandat-o o prietena nu se afla in circuit
Postat
citat din mesajul lui andreig03

citat din mesajul lui ioanailincambuna, eu sunt proprietara vilei din eforie nord de care vb carmen77, pentru detalii despre cazare va rog sa ma contactati prin email.vacanta placuta,michelle

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...