Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cat e de normal sa muste si sa zgaraie?

Postări Recomandate

Postat

Daniela mea de un an si doua luni e o fetitza sociabila si prietenoasa insa f incapatanata si afara ma termina.nu vrea in carucior nu vrea de manutza numai unde vrea ea...si daca incerc sa o iau de mana cu forta se intoarce sa ma muste, deci nu e de la dintisori(care tot ies e adevarat)ci o foloseste ca arma de atac.iar daca o iau in brate contrar vointei ei ma zgaraie pe fata.nu tot timpul dar ma intreb daca e normal...toti copii sunt agresivi?

a!si cand o sa mearga de manutza ca un copil cuminte?asta e o intrebare retorica[:D]

multumim

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

[:D][bang][bang]draga nadia...imi flutura un zambet cam amar in coltul gurii...am trecut si noi prin asta..dar la modul foarte grav,cand aratam ca iesita din ghearele a cinci pisici salbatice,cand pe fata mea nu era un cmp fara zgaiba[bang]

de muscat,n.a muscat dar mai baga un cap in gura de vedeam stele verzi[bang]

trece si faza asta,Marc are acum un an jumate si deja e baiat cuminte,dar a venit vremea celor mai puternice crize de personalitate si istericale(daca zici ca ai parte de ele acum,mai asteapta o juma de an,sa vezi atunci distractie[:D]

oricum,s-a vorbit destul de mult pe tema asta,metode de aparare si combatere,vezi in arhiva!

pupici , multa rabdare...si plasturi!![:D]

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Postat

NAdia 73,e normal sa se intimple asa ceva ,copii au perioade din astea ,asteaptate si la aletele de-acum in colo.Cind v-a creste mai mare o sa inteleaga ,o sa te minunezi cit de ascultatoare o sa fie.

Lidia ,Tiara si David D.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...