Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici din Arad...?(11)

Postări Recomandate

Postat

si sa strigam prezentid="purple">

-alina 33id="red"> (Alina - capricornid="limegreen">) - 34 ani, casatorita cu Dacian (fecioaraid="limegreen">), mamica lui Dragos(taur - 29.04.2004id="limegreen"> )[copil]

-antoid="red"> (Antonela - scorpionid="limegreen">) - 38 ani, casatorita cu Radu (varsatorid="limegreen">), mama Denisei (berbec-26.03.1992id="limegreen">)[8**], 12 ani

-alina morostesid="red"> (Alina - sagetatorid="limegreen">) - 30 de ani, casatorita cu Calin (leuid="limegreen">), mama lui Dragos (berbec-11.04.2002id="limegreen">)[copil] , 2 ani

-cristinacsaid="red"> (Cristina - scoprpionid="limegreen">)- 31 ani, casatorita cu Mihai (pestiid="limegreen">) , mama gemenelor (leuid="limegreen">): Carina [8**] si Alexandra [8**], 1 an si 8 luni

-claudelu id="red">(Claudia - rac-16.07.1979id="limegreen">) - 24 ani, casatorita cu Claudiu (pesti-12.03.1975id="limegreen">), mama lui Raul-Andrei(berbec-01.04.2004id="limegreen">)[copil]

-maggdaid="red"> (Magda- berbecid="limegreen">) - 33 ani, casatorita cu Danut (racid="limegreen">), mama Biancai-29.09.1998 (balantaid="limegreen">)[8**] , 5 ani

- lindaGid="red"> (Linda- capricorn-27.12.1979id="limegreen">)- 24 ani, casatorita cu Mark(rac-05.07.1971id="limegreen">)

- claudiakid="red"> (Claudia - fecioaraid="limegreen">)- 31 ani, casatorita cu Roland(balanta- 33 aniid="limegreen">), mama Vanessei[8**] (rac-21.07.2002id="limegreen">), 1 an si 9 luni

-pufymicid="red">[gravi] (Ioana - peste - 05.03.1979id="limegreen">)- 25 ani, casatorita cu Ovidiu (peste - 02.03.1978-26 aniid="limegreen">), viitoare mamica al lui Alesio (sept.-oct.)[copil]

-arad_linda id="red">[gravi](Linda - pesteid="limegreen">) - 30 ani, casatorita cu Gheorghi, viitoare mamica (octombrie) a lui Andrei [copil]

-dialuid="red"> (Diana - fecioaraid="limegreen">) - 31 ani, casatorita cu Cosmin (racid="limegreen">), mamica lui Patric Maximilian (varsatorid="limegreen">- 10.02.2003)[copil]

-Gabbrielaid="red"> (Gabi-gemeniid="limegreen">) - 23 ani, casatorita cu Michael(capricorn - 20.01.1965id="limegreen">) - 39 ani, mamica lui Julian Leonardo(sagetator - 24.11.2002id="limegreen">)[copil]

-gabitzicaid="red"> (Gabi-taur - 10.05.76id="limegreen">) - 28 ani, casatorita cu Ciprian(balanta - 07.10.75id="limegreen">) - 29 ani,mamica lui Tudor (balanta - 22.10.2003id="limegreen">) [copil]id="blue">

si uite asa [grup] nostru se mareste id="purple">

[si-eu]

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ceau fetelor.[hia][hia]

Clauid="red"> am auzit si eu azi despre emisiunea de aseara de la RCS,imi pare tare rau ca nu m-am uitat.

Mai,da ce cuminte e Raul al tau,Dragos se trezea de nshpe ori pe noapte pana la 1 an jumate.Esti norocoasa din punctul asta de vedere![9cer]

Eu stiam ca viceprimar va fi Gavril Popescu![xx(]

Ioanaid="blue"> imi pare rau ca ne parasesti.Ii doresc si eu succes lui Ovi cu lucrarea de diploma si tie o sarcina usoara in continuare.[gravi][dual]

Ti-a raspuns Gabi unde gasesti haine de gravidute si de bb.

Sa nu-ti cumperi prea multe hainute de bb pana pe la 6 luni ca vei primi dupa nastere o gramada,mai bine cumperi mai mari.

Gabi id="purple">mi-a placut ce-ai scris despre Falca,m-am amuzat putin,desi nu-i de ras!!!

[:D]

Li,mai suporta-ne putin pana ne obisnuim cu ideea ca avem alt primar.[:)]

alina

Postat

Nici o problema fetelor,va iert ca vorbiti numai de politica.

Ioanaid="red">,si eu ii doresc la Ovi succes cu lucrarea de diploma si tu sa ai grija de tine cit timp o sa fi pe drumuri si sa ti contact cu fetele ca sa stii cind ne vom putea intilni.Pupici si de la noi[pup].

Mai si uite ca am trecut deja la capitolul 11.Tot asa s-o tinem mai departe.

Antoid="orange">,tot stricat ti computerul.Hai ca va ducem dorul,tie si la Magda.

Va pupicesc.[pup][pup]

LindaG

Postat

Va salutam!

A intrebat Claudelu pe la fetele din Austria de Anto.ieri am vorbit eu cu ea inca, ii era foarte rau.Si-a facut un vaccin contra unor insecte ce provoaca meningita si saracuta a facut niste reactii ciudate si urate.Asteapta sa ii treaca, sa se simta bine si va reveni.Era terminata, mai facuse in iarna un vaccin anti gripal si ii fusese rau-reactii ciudate, de gripa chiar.

O sa ii transmit urarile voastre...

pupici si sanatate bebeilor[bibe]

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Postat

Babee iti multumim ca ne-ai spus despre Anto,transmite-i salutarile noastre si insanatosire grabnica(si ei si calculatorului!).

Pupici pt.bb tau,e tare scump.[pup]

Fetelor,noi pe la 22,30 am intrat inauntru,am fost afara in fata blocului ca e foarte placut afara.Ma duc sa-i fac baie la Dragos si apoi la culcare cu el.Azi a dormit 4 ore!

Pupici![dual]

alina

Postat

uraaa! am facut pisu in olita dar si pe linga ea, nu asta conteaza!!!

azi i-am cumparat olita, si prima oara cand l-am pus a stat cat a stat dupa care nu a mai vrut- nu a facut nimic in ea.

A doua oara l-am pus inainte de baie si a facut foarte repede! I-am luat o olita care canta cand are pishu in ea!

sper sa se obisnuiasca repede cu ea!

Postat

Ioanaid="red"> ti-am trimis lista cu numerele de telefon!!! SA NU NE UITI!!![q][q][q][q]

Alinaid="purple"> si noi am stat afara pana la 22.00...chiar a fost fff fain afara!!![bis] In sfarsit a venit VARA!!![majoreta] Oare pentru cat timp![bang][bang][bang]...Azi la amiaza au fost 30grade la umbra!!![cool]

Liid="limegreen">, la voi cum ii vremea???[beach] Ce mai face Clauid="blue">???[?][?][?]id="teal">id="Comic Sans MS">

Claudia[mamica] si Raul(01.04.2004) [copil]id="teal">id="Comic Sans MS">id="size3">

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

http://reclama mascata/

Postat
quote:Originally posted by gabitzica

uraaa! am facut pisu in olita dar si pe linga ea, nu asta conteaza!!!azi i-am cumparat olita, si prima oara cand l-am pus a stat cat a stat dupa care nu a mai vrut- nu a facut nimic in ea.A doua oara l-am pus inainte de baie si a facut foarte repede! I-am luat o olita care canta cand are pishu in ea!sper sa se obisnuiasca repede cu ea!

id="quote">id="quote">Felicitari Gabi,sau mai bine zis,feliciatri Tudor.Avem si noi olita care canta,dar nu vrem decat pe WC,e bine si asa.Eu l-am pus pe Dragos pe olita de la 7 luni si abia acum de 2 saptamani am scapat de pampers,numai noaptea il mai pun ca bea mult lapte seara.El facea cand il puneam pe olita,dar acum stie sa-mi spuna ca vine kk sau pipi.Trebuie multa rabdare cu olita.Oricum succes in continuare!alina

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...