Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

propuneri la primarie:D

Postări Recomandate

Postat

in primul rand, salut venirea PD-ului la (din nou) primaria bucurestiului si, mai nou, la cea de sector

hai sa facem o lista, bineintels, nu ca s-o trimitem primarului, ci doar asa, sa vedem ce mici sau mari imbunatatiri am aduce daca am putea sa-i scriem o scrisoare la dom’ primar, asa, ca de la niste oameni simpli, din popor;)

punctul meu de vedere este, nici nu se putea altfel, al unei mamici - cu caruciorul-

-bordurile sa aiba pe alocuri pante line pentru urcat-coborat (nu doar pentru mamicile cu carucioare, dar si pentru biciclisti sau oamenii cu handicap)

-sa se faca o lege domne impotriva poluarii fonice (la mine la bloc se joaca unii cu telecomanda la alarma toata dupa-amiaza, ca le lipseste o doaga e clar, dar nu asta era problema, ci protectia celorlalti locatari)

-iarasi, o amenda impotriva celor care fumeaza in parcurile de joaca ale copiilor (plus ca acesti destepti mai arunca si mucurile de tigari pe jos, sa le „fumeze” astia mici, nu?!)

(sistemul poate functiona pur si simplu pe baza de reclamatie telefonica, cum am vazut in canada – sa nu-mi radeti in nas, cum ca aici e romania, va rog, incercam sa visez putin)

revin cu alte „legi”:D astea au fost primele care mi-au venit in minte momentan!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
- amenda pentru caca de caine - asta dupa ce am prins-o pe a mea modeland asa ceva in manuta. De fapt, in parcul din Brasov unde ne plimbam noi au interzis la un moment dat accesul cainilor, era un parc mic plin de copii.
Postat

Sa se introduca autobuze cu scari speciale pentru carucioare, cu o singura treapta, ca te chinui sa urci carutul in masina, de-ti ies ochii...Cam atit imi vine mie-n minte acu...

Iren burticoasa [grasa]& Bogdanelu nazdravanu [copil]

Postat
quote:Originally posted by Donia

- amenda pentru caca de caine - asta dupa ce am prins-o pe a mea modeland asa ceva in manuta. De fapt, in parcul din Brasov unde ne plimbam noi au interzis la un moment dat accesul cainilor, era un parc mic plin de copii.

id="quote">id="quote">aoleu, aici m-ai atins in punctul sensibil! dar cine si cui sa-i dea amenda asta?[:D] ar trebui 97% din populatia marilor orase sa cotizeze gras (la mine in bloc, avem caini deasupra, dedesubt, la stanga si la dreapta! cool! in toate punctele cardinale!!![:D])aici mi-ai dat o idee de noua propunere:-sa ridice domne mortaciunile sau chestiile ingrozitor de intrate in putrefactie (din fericire, nu ma aflu intr-o astfel de zona, dar cu caruciorul calatoresc mult si ma crucesc cum or avea unii geamuri pe acolo! sau copii de crescut![bang])http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
Postat
quote:Originally posted by iren

Sa se introduca autobuze cu scari speciale pentru carucioare, cu o singura treapta, ca te chinui sa urci carutul in masina, de-ti ies ochii...Cam atit imi vine mie-n minte acu...Iren burticoasa [grasa]& Bogdanelu nazdravanu [copil]

id="quote">id="quote">oho-ho-ho-hoo! corect! dar multa apa va mai curge, nu?! io zic macar pantele alea la borduri sa mi le faca, sau la scarile blocului, sau sa faca domne scari rulante la metrouri (care sa si functioneze!)cat despre autobuzele astea nenorocite, am un prieten in carucior (care nu e[bibe], intelegi!) care nu are bani de taxi si care, daca trebuie sa vina de la periferie in centru, din cauza ca nu-i incape caruciorul in tramvai, vine pe jos!!! (adica, ma rog, in carucior![bang])no comments!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
Postat

mey fetelor eu nu am decat o singura dorinta in ceea ce ii priveste pe noii veniti. Sa lase domle listele de locuinte asa cum au fost ele ca tare imi este mie ca vor aduce oamenii lor, iar persoanele care ocupa un loc destul de bun si au un punctaj asemenea o vor lua in..........beep.

andreea mami lui theo si florin

Postat

a si inca ceva gandacelule,

il saluti si pe domnu Poteras de la 6, care numai cand il vezi iti vine sa o iei la fuga? are o fata de bisnitar si de....si de........de numa numa.

ceilalti merita , dar domnia sa, sincera sa fiu lasa mult de dorit.

tot andreea

Postat

Gandacelu la mine pe strada au facut deja bordura la trotuar mai lina in unele locuri,se pare ca mai gandesc si astia cate ceva![:D]

Acu sa-ti zic ce as vrea eu,ca simplu om din popor:

-sa se planteze cat mai multe flori(cine le rupe,sa capete amenzi usturatoare)

- sa se spele stazile si cu dero,nu doar cu apa,k asa mai scapam de praf

- sa se amenajeze un coltisor in parcuri special pt. ciini,sa nu mai calcam in rahatei peste tot

- sa se introduca un orar dupa care sa circule mijloacele de transport in comun(care sa fie si respectat evident[:D])

ma mai gandesc si revin

Valentina

Postat

pante line am vazut anul trecut in sinaia si am fost superfericita,eu cu carutul dupa mine.

despre caini:sa se puna placute din loc in loc cu :"curata murdaria cainelui tau" (am auzit ca ca exista in newyork)plus angajati gardieni special pt. a urmari ca indemnul este urmat.(cel putin pana se invata lumea)salariile gardienilor sa fie platite dintr-o taxa pe cap de catel,perceput de la proprietarii de catei.

Ortansa-de[copil][copil]X mamicaid="Book Antiqua">id="teal">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...