Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bebe nu e alergic!!

Postări Recomandate

Postat

Va salut!

Am tinut sa impartasesc cu voi o bucurie de-a mea.Pentru ca eu am cateva alergii, medicii de la spitalul unde am nascut mi-au recomandat pentru copil lapte praf HA(alergici).Si a mancat si lapte de la mine(dar nu mult) si laptele praf .Bun, intreb pediatra pana la ce varsta sa ii dau numai lapte praf pentru alergici, si mi-a recomandat sa-i dau pana la un an lapte praf, iar dupa aceea lapte normal de vaca, capra etc.Dar sa fac astfel:la fiecare 200 ml lapte sa ii pun de exemplu 4 masuri lapte pt alergici si 1 masura non alergici, si treptat treptat s-ajung la intergral lapte non alergici.Dar..mai exista si o treapta:branza de casa (testare).Asa ca m-am hotarat sa-i fac copilului branzica cu banana, zis si facut si a mancat dimineata.Am stat toata ziua cu ochii pe el, il dezbracam, ma uitam pe corp, pe fata, dupa urechi(mi s-a spus ca ar putea avea o eruptie in cazul in care este alergic) si pana la ora asta COPILUL NU ARE NIMIC!!![^]Am vorbit si cu pediatra si s-a bucurat tare mult s-auda asa vesti bune.Simt ca mi s-a luat o piatra dupa inima.Voi continua cu branzica de casa si cu ratia de lapte amestecat dar dupa 6 luni.

O mamica fericita[^]

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11

Iubi si Phillip (6.02.2004)

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Ma gandeam eu ca esti o super mama, dupa zecile de km pe care le parcurgi zilnic cu bubu la plimbare ( mai ales in perioada cu pikameru'), da sa-i faci combinatii de masuri din n'spe feluri de lapte......

Laptele de capra este foarte bun ( am auzit).

sanatate maxima !

Eu va pup, Monica.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...