Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirator cu filtru hepa?

ana06

Postări Recomandate

Postat

Tot aud de aspiratoare cu filtru hepa si nu stiu ce este filtru hepa? Sunt mai bune decat aspiratoarele cu filtrare in apa?

Vreau sa-mi iau unul si nu ma pot hotara.Care sunt mai eficiente?

Multumesc!

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna!

HEPA-Filter (High Efficiency-Particulate Airfilter)se zice ca sunt indicate pentru cei care sunt alergici (praf, anumite bacterii). Tot ce se poate, eu am un aspirator cu filtru hepa si nu sint multumita de loc:

1. nu aspira bine

2. curatarea filtrului e o teroare!!! Inhalezi tot praful care este in el (adica si bacterile)!!! [xx(][xx(] [dint]

3. si sunt si scumpe!!!

Postat

Multumesc pentru raspuns,tocmai asta vreau sa evit,inhalarea prafului, fiind alergica.

Din punctul asta de vedere cred ca sunt mai bune cele cu filtrare in apa dar am auzit si despre acelea ca n-ar trage prea bine praful...

Postat

Gehas, eu inteleg ca esti multumita de Miele pentru ca trage bine praful.

Totusi, curatarea filtrului cum se face?

Nu se rascoleste tot [praful atunci cand cureti filtrul?

Postat

Eu am un Philips cu filtru HEPA si sunt multumita cum trage.

E drept ca il curat des (la maxim 2 curatenii in toata casa) dar il spal in apa direct si nu lasa praf prea mult in aer.

Cred ca trage bine numai cand e curat (adica spalat) si isi face treaba).

Aspiratorul meu este cu rezervor de praf (si eu am vrut cu spalare in apa dar am aflat ca nu au asa o putere mare de absorbtie ca cele cu rezervor/sac).

Nu mai stiu exact modelul pe care il am eu, dar e la freo 550 lei si e mov cu rezervor transparent.

Il recomand cu incredere.

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Postat
quote:Originally posted by adrianam

Gehas, eu inteleg ca esti multumita de Miele pentru ca trage bine praful.Totusi, curatarea filtrului cum se face?Nu se rascoleste tot [praful atunci cand cureti filtrul?

id="quote">id="quote">E noutz aspiratorul, deci n-am curatat filtru niciodata. Sper totusi sa nu fie o problema asta.G.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...