Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum l-ati pacalit pe bb sa manance legume

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
a mea (8 luni) papa legumele numai de la borcan (gerber).ce-i fac eu nu-i place.si ca sa le accepte i le-am amestecat cu gris de la milupa (fara lapte-cutie albastra) si o linguritza de unt.
Postat
Fetita mea le-a acceptat dupa ce am facut o pauza de doua saptamani, apoi i le-am dat cu suc de rosii si/sau zeama de lamaie din belsug. In pireul de legume mai puneam orez sau paste fainoase, de preferinta fideluta si unt.
Postat

Eu ii puneam babana in piureul de legume. La inceput a fost mai mult banana decat legume, dar cu timpul am redus cantitatea e banana si am crescut-o pe cea de piure, pana la urma am ramas doar cu legumele.

Corina

Postat

al meu a inceput sa maninca pireul de legume dupa ce i-am pus carnitza de pui in el[papica], cam la o saptamana de la prima incercare- pe la 5 luni si 3 saptamani. Si de atunci maninca orice. Nu ii dau in fiecare zi carne, la inceput ii dadeam la doua zile. Acum alternez carnea de pui cu galbenus de ou, ficat si peste.

Succes!

Gabi si bebe Tudor(22.10.2003)

Postat

Noi inca nu avem probleme de genul acesta, mi-a facut putine nazuri la carnita(doar putina de pui i-am dat pana acum) dar s-a rezolvat.Cu rabdare va invata sa manance si legume.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Postat

In majoritatea cartilor (sau in toate?) scrie sa nu pui sare in mincarea bebelusilor, cica nu au nevoie. Eu, mamica ascultatoare, am incercat sa-i dau lui bebe al meu tot felul de pireuri de legume, si mi le refuza sistematic. Dupa ce i-am pus putina sare (recomandare de medic pediatru - soacra-mea!), uneori putin unt, se bateau lupii la gura lui! Mai ales de cind am inceput sa-i dau si carnita, totul e ok. Mai face uneori mutrisoare, mai are chef de joaca in timpul mesei, dar nu le mai refuza (in afara de morcov). Intr-o alta carte am citit sa nu pui sare, dar poti incerca sa adaugi un pic de sos sau dressing (de parca alea nu ar avea sare...).

Pupici si pofta buna la bebici!

Adi si bebe Edi

Postat

Eu i=am introdus legumele inaintea fructelor asa ca le-a mancat o bucata buna de vreme.

Pe la 11-12 luni facea figuri asa cai-am pus lamaie si a mers

(m-am incapatanat si nu i-am pus sare)

C&mi

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...