Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

***KALKURENAL nu este in RO???***

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata,

M-a sunat aseara taica-miu ca i-au gasit pietre la rinichi si ca are nevoie de un medicament de la mine, KALKURENAL, este o solutie homeopatica pentru dizolvarea pietrelor. Inainte sa il comand aici as vrea sa va intreb, chiar nu exista in Romania? Doctorul lui i-a spus ca nu. Si daca da, cat costa? Aici costa sticluta de 500 ML 20,50 Euro la noi in farmacie.

Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma doare sa-l cumpar aici, dar din Ro ar ajunge mai repede la taica-miu!

Multumesc anticipat, Tina

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)

Tempora mutantur nos et mutamur in illis.

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Tina, intra pe site-ul www.sensiblu.com (o retea de farmacii din Romania). Eu am gasit doar "Plantextrakt calculi renali" - nu stiu daca e acelasi lucru. Poti sa si suni la ei si sa vezi daca e vorba de acelasi produs.(solutie, ce contine, etc).

Succes!

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Postat

pt solutii& granule homeopate trebuie sa mearga la o farmacie specializata (help net in zona iancului; farmacia christiana in apropiere de bcr sector 3)

multa sanatate tatalui tau

Postat

Am si eu o colectie de pietre la rinichi si, cu ocazia asta am aflat ca sunt mai multe feluri de pietre si, in functie de compozitia lor trebuie urmat un anumit tratament pentru dizolvarea lor.

Kalkurenal-ul ce tip de pietre dizolva ? Poate exista un echivalent al lui pe aici care dizolva avelasi tip de pietre.

Sanatate multa !

Mihai

Postat

Buna seara,

Multumesc de raspunsuri, intre timp am aflat ca chiar nu importa Romania Kalkurenal, l-am cumparat de aici si l-am dus azi la autobuz.

El dizolva toate tipurile de pietre, mai exista aici si Urol in forma de pastile orale, are cam aceeasi compozitie din extracte de... nu stiu numele decat botanic, se numeste "Solidago virgaurea".

In plus am vorbit cu niste doctori si a trebuit sa zambesc cand l-au sfatuit pe taica-miu sa urce scari si sa sara tot in sus, aici ii pune pe pacienti in spital sa sara pe trambulina ca sa se miste pietrele...

Tuturor multa sanatate! Tina

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)

Tempora mutantur nos et mutamur in illis.

Postat

Multumim, la prima vizita in parc ar trebui sa intru si eu la trambulina cu copiii [:D] Dar imi e cam jena... Poate incerc mai pe seara [:D]

Mihai

Postat

Nu radeti, ca e ceva adevar cu saritul pe trambulina. Eu prima criza de rinichi cu eliminarea pietricelei am facut-o dupa ce m-am dat in "tagada" (parca asa ii spune) in parcul Tineretului. M-a zgaltait chestia aia, incat a miscat piatra de care habar nu am avut; la o zi au inceput crizele. [bang]

A doua oara cand am produs iar o piatra am rezolvat-o mult mai repede la spital, numai cu o zi de chin!

Sanatate multa si sper sa scapati de nenorocitele de pietricele cat mai repede!

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...