Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un rimel ( mascara ) bun

Postări Recomandate

Postat

Fetelor, recomandati-mi, va rog un rimel bun, ca numai tepe am luat in ultimul timp. Mai ales cele de la L'Oreal, o caruta de bani si incredibil de proaste. Eu am genele lungute dar cam drepte. As vrea un rimel care sa nu se faca cocoloase pe gene si sa le intoarca macar putin. Va pup

[:X][pup]

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Este bunut cel de la AVON. Trebuie aplicat repede ca se intareste imediat. Sincer, eu nu am gasit niciodata un rimel de care sa fiu 100% multumita.
Postat

Ruxi, eu de 3 ani folosesc numai Bourjois Volume Glamour de care sunt f f multumita. Prima oara am cumparat unul inainte de nunta, era Bourjois Waterproof, dar aveam inima putin indoita (ca avusesem experientze nefericite cu L'Oreal, cum spui si tu!) ca stiam ca am sa dau apa la soricei si vroiam unul bun, care sa ramina pe gene. Am fost deosebit de multumita!!! Am vazut asta si din reactiile persoanelor care ma intrebau ce fel de rimmel folosesc ca se aseaza f bine pe gene.

Asa ca asta e optiunea mea si-i sunt fidea si-n ziua de azi![il]

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Postat
quote:Originally posted by danat

Ruxi, eu de 3 ani folosesc numai Bourjois Volume Glamour de care sunt f f multumita. Prima oara am cumparat unul inainte de nunta, era Bourjois Waterproof, dar aveam inima putin indoita (ca avusesem experientze nefericite cu L'Oreal, cum spui si tu!) ca stiam ca am sa dau apa la soricei si vroiam unul bun, care sa ramina pe gene. Am fost deosebit de multumita!!! Am vazut asta si din reactiile persoanelor care ma intrebau ce fel de rimmel folosesc ca se aseaza f bine pe gene.Asa ca asta e optiunea mea si-i sunt fidea si-n ziua de azi![il]danat si bb Radu Stefanhttp://community.webshots.com/user/danateu

id="quote">id="quote">Este prima data cand aud de aceasta marca. Unde se gaseste si cam cat costa?[:X][pup]Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luniImplinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Postat
dupa ce am folosit o vreme L'Oreal, de care am fost in principiu multumita, am "descoperit" recent Max Factor by Ellen Betrix - More Lashes Mascara. Sunt super multumita de el [cool]
Postat

ma inscriu si eu - inca un fan bourjois! este cel mai bun rimel pe care l-am incercat. folosesc de cativa ani buni doar bourjois. nu se face cocoloase, nu se intinde, nu se faramiteaza, se demachiaza bine. iar genele arata super! [vampa]

marcela si [copil] alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Postat

De unde il cumperi si cat costa? Merci[pup]

quote:Originally posted by vrabiuta

ma inscriu si eu - inca un fan bourjois! este cel mai bun rimel pe care l-am incercat. folosesc de cativa ani buni doar bourjois. nu se face cocoloase, nu se intinde, nu se faramiteaza, se demachiaza bine. iar genele arata super! [vampa]marcela si [copil] alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

id="quote">id="quote">
Postat

Rimelul asta Bourjois Volume Glamour e cumva de la Chanel?

[:X][pup]

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni

Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Postat

ruxi...nuuuu bourjois gasesti si in unirii la parter, si in mall,in magazinele din Orhideea si cam in toate magazinele de cosmetice . E in jur de 500000 lei. Eu una folosesc Max Factor si sunt foarte multumita mai ales ca am gene blonde si subtiri.

Marinaid="Arial">id="blue">

Postat

Rimelurile l"Oreal sunt cele mai proapste! Pfui! Bani aruncati... si nu putini...

Imi place Maybelline waterproof ala nou in tub bombat albastru-deschis, inainte am avut Rimmel Exaggerate waterproof si am fost multumita. CEle de la Avon nu mi-au placut deloc, desi alte produse mi se par foarte bune.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...