Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

unghie ciudata!

Postări Recomandate

Postat

am o pb de cateva luni bune.una dintre unghiile mari de la picioare a inceput sa isi schimbe aspectul.adica se dezlipeste incet-incet de piele.asta iarna era doar o portiune mica dezlipita.acum aproape jumatate este albe(dezlipita).nu ma doare,nu pare a fi ciuperca!dar de fapt ciupercile cum arata?eu umblu mereu cu papuci cu degetele la vedere si unchiuta asta a inceput sa ma sacaie rau de toto.as vrea sa aflu ceva mai multe,daca cineva a avut asa ceva...oare e cazul sa ma duc la un medic sau ce mi se intampla mie o fi urmarea purtarii unor pantofi care m-au batut fara sa imi dau seama si mi-au maltratat unghia?[bang]

Alexandra mare si Alexandra mica...

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Poate gresesc... dar eu cred ca este una bucata ciuperca !!!!

Nu strica sa consulti un med.

Ciupercile sau micozele le poti lua si de la papucii purtati de persoanele care sufera de asa ceva.

Si eu m-am pricopsit cu o "ciupercuta" dar nu am ajuns la med. ptr. ca mi-am dat cu otet de mere pe unghie si apoi cu suc de Aloe(planta sa fie cam de 4 ani). Si mi-a trecut.Acum depinde si cat de afectata este unghia.

Pupuci!

Postat

draga amik,

cred ca ai o ciupercuta.

si la mine la fel s-a manifestat, am neglijat sa merg la dc. pt. ca nu durea, iar cand am fost era prea tarziu.

deja ciuperca s-a "instalat", si chiar si dupa operatie, tot mai e. in plus acum dupa operatie , arata mai rau ca inainte si ma si doare. inainte nu durea. m-am hotarat sa o operez crezand ca are sa se vindece.

nici pe departe. si am urmat tot felul de tratamente si locale si sistemice, pastile. degeaba. tot nu am scapat de ea.

asa ca iti sugerez sa mergi acum in prima faza la dc.cand se mai poate face ceva.

succes!

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat

Buna fetelor[hia]..am gasit site-ul asta din greseala in timp ce navigam pe net si am gasit aizi multe subiecte interesante de discutat si multe reaspunsuri pe masura...m-am inregistrat ca sa pot participa si eu la ele si daca pot sa ajut si mai bine[hopsieu]

Asa ca voiam doar sa ii spun lui "amik" ca am aceeasi chestie de doi ani...am tot amanat si nu m-am dus la doctor ..insa acum cateva saptamani am fost la mare si cand m-am intors am observat ca unghia de abia se mai tinea si fiindu-mi frica sa nu-mi cada m-am dus la doctor care mi-a facut anestezie si mia taiat-o lasandu-mi doar portiunea de unghie care era buna(adika cam 10% din ea[bang] si acum o las sa creasca sa vedem ce se intampla....foarte inestetic si deranjant pana acum doctorul spunandu-mi sa n-o acopar c sa creasca ca lumea si bineinteles trmitandu-ma la un dermatolog...la care insa n-am ajuns inca[:D]

In concluzie du-te sa te vada un doctor[medic]

Bafta si revino cu informatii despre evolutie[pup]

Don't worry,be happy:)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...