Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dieta interesanta!!!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Multumesc Maria [flo] pentru link-ul dat.

Mi se pare nu numai o dieta interesanta ci chiar apetisanta [pofta]. 14 zile trec ele fara paine, cartofi si paste, ca dupa orez tot nu ma dau in vant (mai rau e cu sandwich-urile - slabiciunea mea, si fructele)

Postat

Fetelor dragutelor,

lamuriti-ma va rog si pe mine: [batcap] ori nu am citit eu toate informatiile, ori dieta aceasta presupune sa iti faci un meniu propriu cu alimentele recomandate acolo si excluzandu-le pe cele interzise.

Am intrat de 3 ori sa vad poate gasesc un meniu pe zile, dar nimic.

Am priceput bine?!

Oricum, si eu vreau sa o incep cat de curand,[box] ma bucura la ea libertatea instabilirea meniului(in cazul in care am inteles bine)

Angi&Sebi

Postat

Buna!

Cum merge cu dieta?

La mine azi e prima zi si ma simt foarte bine numai la gandul ca fac ceva pentru sanatatea si silueta mea!

Astept vesti de la colegele de suferinta! [tel][tel]

Postat

E un fel de Montignac..are la fel 2 faze..decat ca nu te lsa fructe..in rest e aceeasi Marie cu alta palarie.Si al Monti mananci ce vrei.

Faza cu painea dupa 14 zile..sigur nu te va lasa sa pierzi in continuare in greutate!

Si cu greutatea de 1 kg pe sapt pierdut..exact ce patim la Monti...!

Da...e aceeasi chestie!

Corina mamika de 2 baietzi !!!id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

http://community.webshots.com/user/korinnay

Postat

Eu fac asa o dieta din martie incepand.

Fara paine,paste,dulciuri,produse de patiserie&cofetarie,cartofi si fara orez.

Am slabint din martie pana acum 25 de kg(si cpntinui sa slabesc) numai urmand cele spuse mai sus.

Deci e cam la fel cu cura data de MariaM doar ca e cu fructe(eu nu as putea trai fara ele).

maria,[mamica] de Paula [fetita] si Miruna [ispita] id="Comic Sans MS">

Postat

Uauuu!

Multumim maria m m pentru vestile bune!

Deci chiar da rezultate! Eu sunt la a doua zi, intr-adevar si mie mi-e foarte greu fara fructe, dar dupa cum ai putut citi, asta e doar in primele doua saptamani.

Eu am slabit anul asta cam 8 kg, din ianuarie pana in aprilie. Am pus cam 2 la loc[:I] si am zis ca asa nu mai merge!

Vreau sa slabesc macar 5 kg (am 1.58 si 62.5 kg!)si sa le mentin apoi bineinteles.

By![recevere]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...