Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
De vreo saptamana am observat ca de cate ori o ridic pe micuta mea in fundulet sau in picioare ii trosnesc destul de rau manutele.Ce inseamna asta?Am uitat sa va spun ca are 7 luni.Pana acum nu a facut asa.Multumesc frumos.
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna intrebare.Mihnea are 9 luni si juma si de cand am inceput sa mergem in picioruse tinut binenteles de manute, deocamdata, am auzit si eu ceva `trosnituri` pe la manute si nu prea stiu daca intru/nu in panica.

Nicoleta si [copil]Mihnea

Postat

Lui Marc,4 luni, i-au trosnit pana acum o luna mai ales picioarele. Am intrebat pediatra si mi-a spus sa nu-mi fac griji.Si noua celor mari ne trosnesc oasele de dimineata. Imaginati-va ca ei nu au nici pe jumatate din activitatea nostra fizica dintr-o zi.

Oricum intrabati doctorul.

Sonjaid="red">, Horatiuid="blue"> &[copil]Marcid="green">!id="size3">id="Comic Sans MS">

Postat

La controlul de 9 luni, dr. a depistat ca ii trosnesc putin manutele si a spus ca e lipsa de calciu. In consecinta mi-a dat sa-i dau calciu gluconic cate 5 ml pe zi. Acum dupa 2 luni de tratament si dupa o dieta bogata in calciu (branzica de vaci, iaurturi…) nu mai scartiie din incheieturi.

Bychi si bb Tiberiu (11 luni)

Postat
Alexiei ii trosnesc incheieturile de fiecare data cand o trag de manute.M-am gandit si eu ca ar fi o lipsa de calciu,mai ales ca de vreo saptamana nu prea mai bea laptic.Bea cam 180-200 de laptic si 150 de cereale cu laptic pe zi.Credeti ca e suficient pt.un bb de 7 luni?
Postat

Mitu-Pitu, mi-ai luat-o inainte... tocmai voiam sa postez si eu un topic asemanator [:)]

Eu prima data am crezut ca nu aud bine, ma gandeam ca nu au cum sa-i trozneasca manutele, dar dupa cateva zile m-am convins ca da, ii "scartie".

Nu sunt prea speriata si nici nu cred ca are legatura intotdeauna cu lipsa de calciu. Eu de ex. am avut toata viata o lipsa cumplita de calciu. Oricat calciu bagam in mine, cu vitamina D cu tot, nu se asimila. Cu toate astea nu-mi troznesc deloc oasele. In schimb sotul care sta perfect cu cantitate de Ca din organism trozneste din toate incheieturile: gat, genunchi, degete...

Calciu oricum trebuie dat bebeilor, dar stiu ca tratamentul este eficient doar in lunile care contin litera r (adica mai putin din mai pana in august)

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici

Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...