Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa mai procedez(legat de nani la amiaza)

Postări Recomandate

Postat

pe cand zburdam eu de bucurie ca gagalicea mea de 1 an si o luna a inceput sa se culce singura-la fix un an-dupa numeroase torturi si rasturnari de situatie in domeniu-distractia pare-se a reinceput.[bang][bang]

adeca...o pun in pat pe la 14,30 cu sticluta de ceai si tetinutze-exact cum faceam cand totul era roz, ea se agita pe acolo, le arunca toate si da-i urlete.i le dau, o culc si tot asa.azi m-a capiat asa ca am lasat-o vreun sfert de ora sa urle, dupa care s-a culcat.nu sunt adepta metodei, n-am aplicat-o nci cand ne trezea de 20 de ori pe noapte si vreau sa va cer sfatul daca acum ar trebui sa fiu ceva mai drastica si sa invete ca e ora de nani.

e f obosita, alearga non stop de dimineata si senzatia mea e ca nu vrea sa se culce nu ca nu-i e somn.

noaptea doarme 10-11 ore si pina acuma seara n-am avut probeleme cu culcarea.

vreau sa va mai spun ca pina la un an culcarile au fost grele in timpul zilei,si am dezvatat-o cu greu de dormit in carucior si parca n-as lua-o de la capat.

deci oare cum sa procedez?s-o mai las sa planga cate 10 minute sau s-o mai las sa se joace?pentru ca probabil o enervez ca o iau de la joaca.si sunt damblagita de cap

multumim

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si o luna)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cum s-o mai lasi sa se joace?

Daca e obosita trebuie sa doarma, nu?

Eu patesc asa cu a mea,cand e super agitata cand

i-a trecut ora de somn, pur si simplu e surescitata si adoarme mai greu. Topaie in patut, isi arunca perna etc.

Eu in aceste situatii ii mai dau ceva sa bea, ca asta o calmeaza.

Sau o las acolo sa mai caraie daca caraie.

Daca plange dau ture cu ea in brate si adoarme in 2-5 min (cronometrat). Unele carti spun ca poti sa-i lasi sa planga

ca se invata apoi sa adoarma singuri.

Ah , inca ceva muta-i ora de culcare mai devreme daca poti

si incredibil o sa vezi ca adoarme mai repede.

la mine s-a verificat

Postat

si mie mi se pare cam tarziu s.o culci la 2 jumate...chiar daca se ttrezeste la 9,tot e prea tarziu,ii sare somnul si e faza aia cand nu mai poate sa adoarma dar face scandal si e vesnic nemultumita.

Pana acum vreo luna ,la noi era batut in cuie:la ora 12 culcarea.

Acum il mai aman pana pe la 1(destul de rar,cand doarme pana la 9),dar are deja 1 an si 7 luni.

Poate te ajuta metoda mea..de cand era mic il puneam in pat,intuneric in camera(doar luminita mica de noapte) si ii spuneam frumos,acum faci nani-nani si il lasam singur.

daca raman cu el in camera,se miorlaie si face mofturi si in nici un caz nu mai adoarme.

Foarte rara,daca incepe sa planga tare ,intru la el,dar nu din prima(cateodata canta si seamana cu un miorlait-atunci il las in pace ),il iau un minut in brate,pup baietu,repet poezia cu nani-nani si gata.+ sticla ,element esential!!la amiaza lapte,seara apa.

Daca Alexia nu e invatata asa,...o sa se invete ,mai mult de cateva zile nu.i trebuie,in nici un caz n.o pune inapoi ion carucior.

Nici eu nu sunt adepta lasatului sa planga,n.am facut.o niciodata.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Postat

David a dormit de micut la el in pat, fara leganat, doar cu suzeta, iar din momentul cand un an nu a mai vrut in ruptul capului sa doarma singur, parca il musca careva de fundulet. Si asa a dormit cu mami si tati in pat, (ne-am chinuit tare sa il convingem sa adoarma din nou singur)..si uite ca peste 3 luni, iar doarme singur in pat!!!

I-am respectat dorinta si acum e bine pentru noi toti.

Poate ca ar fi bine sa o adormi cum simte ea nevoia, poate ii e asa drag de mamica ei ca vrea sa fie cat mai mult cu ea...

Sinzi si David

http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...