Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

deci....plecam la mare....

Postări Recomandate

Postat

ce ne facem in cazul in care bb-ul face insolatie? sau daca-i apar brobonele pe piele? daca se arde?[V]sincera sa fiu...mi-e cam teama. aaaa si am uitat: daca-l pierd?

ps. alex are 2,5 ani[:D]

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Hai ca ai fost simpatica cu pierdutul[:D]Ai fost precum femeia aceea cu drobul de sare...Stai numai cu ochii pe el si nu fa greseala de a-l lasa singur pe malul marii...chiar daca ti se pare ca este aproape de el.Sunt multi copii si imiediat iti fug ochii...

Pt a nu face insolatie....palariuta pe cap(alba si dintr-un material subtire, bumbac) si ai grija sa nu stati intre orele 10.30-17 la plaja.Cu asta rezolvi si eventualele arsuri.De asemenea ii poti da cremuta cu factori de protectie...

Distractie placuta si mai ca te invidiez:)De abia astept sa plecam si noi....dar abia pe 19 iulie!

Toate cele bune!

M.P

Postat
quote:Initial creeata de gillda

ce ne facem in cazul in care bb-ul face insolatie? sau daca-i apar brobonele pe piele? daca se arde?[V]sincera sa fiu...mi-e cam teama.Nu il tii in soare inte 10 si 5-6 , eu merg cu Albert la plaja si are 5 luni,il tin la umbra si nu a patit nimic. aaaa si am uitat: daca-l pierd?ps. alex are 2,5 ani[:D]

id="quote">id="quote">[:D] ii legi un senzor de gat ca la brelocurile alea de chei sa le poti gasi[:D] Am glumit, sper ca nu te superi. Adevarul e ca trebuie sa stai cu ochii pe el ca altfel imediat iti fuge de dub ochi.Distractie placuta, e destul de mare acum , nu cred ca o sa ai probleme.Monica si bebe Albert ( 19.ian.2004)http://community.webshots.com/user/monica1816
Postat

Daca l-ai pierdut!,ai rezolvat toate problemele,punandu-le in seama celui care a gasit copilul!!!!!!!

Pentru arsuri si muscaturi ale diverselor insecte iti recomand FENISTIL GEL,este un unguent antihistaminic ce calmeaza mancarimile.

Pentru linistea ta ai putea lua termometru si pansamente.

Concediu placut!

Postat

Noi le-am dat cu crema de protectie factor 30. Mai ca nu s-au bronzat, dar eu cred ca bronzul nici nu-i prea sanatos, daca-i mult. Abia in ultimele zile am coborat factorul de protectie la 15!

Mereu cu palarioara pe cap si la umbra daca-i prea soare si n-o sa faca insolatie, garantat!

Iar de pierdut, bestial raspunsul lui Cary, ai scapat de probleme[:D]!

Mai ca i-as pierde si eu pe ai mei cateva zile, sa-mi mai trag sufletul[;)]!

Concediu placut!

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor

http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Postat

Eu am fost weekendul asta la plaja in Eforie Nord si era plin de copii mici. Cred ca niciodata nu am vazut atatia copii pe plaja. Eu am fost cu nepotelul meu de 1 an si 8 luni si a fost OK: palariuta pe cap, piscinuta cu apa langa cearceaf, umbrela cand era soarele mai puternic, crema de protectie factor 20 speciala pentru copii din primul minut cand am ajuns pe plaja, multa apa sau suc dulce sa nu se deshidrateze si cu ochii pe el non-stop, pentru ca avea tendinta sa se duca dupa jucarii, alti copii, apa, etc.

Oricum cat am stat eu pe plaja vreo 2-3 ore s-au pierdut vreo 4 copii, dar era statie de radio pe plaja si au fost "recuperati" toti.

Bafta si nu iti mai face atatea griji, incearca sa te distrezi.

Adela [gravi] si Andrei (28 sapt si 1 zi)

http://community.webshots.com/user/adutaiepure

Postat

Noi de doua saptamani ne-am intors de la Mamaia, unde am fost cu catel si purcel, catelul fiind mama mea si purcelul eu, si bine-inteles cu sotul si fetita de doi ani. In fiecare zi aveam program de cremuit de sus pana jos cu crema cu factor de protectie 30, palaria si uneori tricoul erau nelipsite. Problema a fost cu alergatul pe plaja, Doamneeeeeeee, eram trei si de abea faceam fata, atata energie are. Daca ai grija cu soarele si te inarmezi cu picioare de schimb la alergat cu BB pe plaja, o sa fie super fain.

Concediu placut

Roxana si Lucia Valentina (26.05.02) [mamica]

Postat

Si pe mine m-au pierdut ai mei pe plaja cand eram mica, si nu m-au mai gasit niciodata si am familie adoptiva...

Am glumit!!!!!! M-au gasit! Nu imi aduc aminte cum, dar m-au gasit pe plaja..Daca il pierzi casti gura la radio vacanta ca mai anunta ce copii au mai gasit pe plaja!!!

Ai uitat sa mentionezi, daca vrea sa ii cumperi un rechin sa il puna in cada, daca il inghite o balena, daca isi ia carnet de conducere, daca se face marinar!!!

HIhihi...

Insolatie nu va face daca ii pui ceva pe cap!!!

Have fun!!!!

Postat

Io am crema cu factor de protectie 60 de la Garnier...bb mea are 1 an(11 luni...un an pe 27 iulie).

Pt insolatie...sepcuta permanent in cap(are ceva daca nu e alba?)

Nu-l pierzi...nu-ti fie frica....da-i sandalute care cand calci fac zgomot si nu mai ai probleme caci vei sti permanent unde este[:D](eu chiar am facut asta........i-am innebunit pe oamenii de pe plaja).

HAVE FUN!!!!!!!!!

Noi plecam la mare pe 6 august si stam pana in 21!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abia astept.....si familia mea la fel!

maria,[mamica] de Paula [fetita] si Miruna [ispita] id="Comic Sans MS">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...