iga Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 Nu stiu ce sa ma mai fac,dar de un timp incoace ,nu este zi sa nu ma gindesc la ROMANIA!Imi este dor sa lucrez,sa am prietenii,fratii si mama linga mine[q].Nu stiu de ce ,dar pina acuma nu mi-a fost asa greu...Acuma realizez de fapt cit de bine era acasa,oricit de greu a fost....Voi cum treceti peste aceste moment?Va ginditi tot timpul la ROMANIA sau din cind in cind? ada
nanami Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 [hopsieu] normal ca ma gandesc mereu ca daca as putea chiar si azi m-as intoarce acasa inainte mi-a fost si mai greu , dar de cand am inceput munca , parca e putin mai usor , ca mai am cu ce ma lua apoi cu telefoane si........ aoleuuuu.... ce dor mi-e de mama ....[q] gambarou [pup] G.K.Rid="red">
Mona_B Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 Sigur ca imi este dor, foarte dor,insa incerc sa ma tin ocupata cu altele si sa alung gandul, ca altfel n-as mai face nimic. Norocul meu ca lucrez iar acasa nu prea mai am timp sa cad pe ganduri, dar de-abia astept vara viitoare sa dau o fuga in tara...ori sa-i aduc pe-ai mei aici in vizita.
Happiness_4_us Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 Vai, nu spuneti, ca si eu sunt in aceeasi situatie.[bang] Am devenit foarte sensibila, daca ma uit pe vreun canal romanesc e imposibil sa nu ma apuc de [q] pentru ca gasesc de fiecare data cate ceva similar cu cineva din familie de care-mi este tare dor. Este cumplit printre straini. Oricat de bine ai duce-o din punct de vedere material, nimic nu inlocuieste afectiunea celor dragi. ABSOLUT NIMIC! [q][q] Nana Motocid="Comic Sans MS"> Pana la nunta...id="Comic Sans MS"> "Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."id="blue">id="Comic Sans MS">
Luna75 Postat Iulie 9, 2006 Raport Postat Iulie 9, 2006 Si mie imi e dor de Ro.mai ales acum, in perioada verii.In fiecare zi mi-as face bagajul sa dau o fuga pana la Sinaia,Busteni,Predeal,Brasov,Tusnad,Sf.Ana,Sovata si multe alte locuri. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana_1976 Postat Iulie 9, 2006 Raport Postat Iulie 9, 2006 Cred ca odata cu trecerea anilor m-am schimbat si nu mai simt acelasi dor ca la inceput.Rudele si prietenii din tara ma viziteaza aici destul de des si din cauza asta eu nu ma deplasez acasa decit foarte rar... Stau de 1 deceniu aici si ma simt excelent,parca a devenit intr-un fel tara mea, vorbesc f. serios.Chiar am tupeul sa declar ca sunt mandra de a fi cetatean suedez.(astept rosiile si morala de rigoare )Copiii mei (3 la numar si la anul vor fi chiar 4[:D]) sunt mult mai mult suedezi decit romani,s-au nascut toti aici,iar familia sotului e absolut super. Am un job de care sunt multumita, niste prieteni foarte de treaba si o familie pe care o iubesc. Cred ca depinde f.mult de personalitatea fiecaruia, de conditiile oferite de tara in care emigreaza,de situatia familiala,si nu in ultimul rind de capacitatea fiecaruia de adaptare la noua tara care uneori poate reflecta niste diferente f. mari fata de patria "mama". Just my two cents... Marianaid="purple"> mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">
Roxali Postat Iulie 14, 2006 Raport Postat Iulie 14, 2006 Binentzeles ca m-am adaptat repede cu "binele", chiar daca muncesc de zor, dar cu rezultate.Cred ca fiecare unde se simte mai bine, poate sa zica e "ca acasa", dupa ce ti-ai injghebat un familion, ti-ai facut prieteni, deja te-ai "domesticit". Fetelor faceti-va curaj si nu va lasatzi prada nostalgiei! mama de baietzoi Enrico
nanami Postat Iulie 14, 2006 Raport Postat Iulie 14, 2006 mda... aveti dreptate , si eu m-am acomodat f. bine , chiar ca ma simt ca la mine-acasa(desi mai am de comentat , si mai sunt multe cu care nu ma pot obisnui) , dar e ok. DAR,,, tot mi-e dor de casa rau.... de mama , tata, frati, noi daca suntem asa departe , ef greu sa ajunga ei la mine , desi ma gandesc pe viitor sa-i aduc in vizita, ca asa se mai linistesc si ei , daca vad cum satu si cum ma descurc, si eu ma iau f,mult cu munca si cu familia binenteles . haideti chiar sa nu cadem in butoiul cu melancolie si sa fim tari, si normal sa ne mai spunem ofurile pe acest subiect. ca oricat de bine ti-ar fi tot ai un dorut asa acolo-n sufletel[cheers] mult succes la toate G.K.Rid="red">
Gabbriela Postat Iulie 15, 2006 Raport Postat Iulie 15, 2006 in primele luni imi era si mie mai greu, acuma trec 6 - 7 luni cand nici nu ma gandesc deloc la ro. cu parinti vb zilnic pe YM si cu prietenii la fel.. deci chiar nu mi dor de ro deloc toate cele buneid="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple"> I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.id="purple">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.