Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Avem o mare problema. Nu reusim sa scapam de suzeta deloc. Nu sta permanent cu ea in gurita, dar nu se culca fara ea niciodata si nu reusesc sa o conving sa renunte. Paote reusiti voi s-mi dati ceva sfaturi care sa dea rezultate.

Pupici la toti.

Ramo si Arianne

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Noi i-am spus ca a mancat-o catelul. A plans vreo 3-4 nopti si i-a trecut. Dar odata ce i-ai spus ca nu mai e, nu trebuie sa mai dai inapoi, ca e jale!
Postat

Rabdare, las-o sa renunte singura la ea. Nu o "face pierduta", parerea mea e ca, daca copilul nu e pregatit sa renunte la suzeta, nu i-o lua si gata! Nu am vazut copii la scoala cu suzete in gura!!!

David a renuntat singur, la inceput nu o mai vroia asa des, apoi nu a mai vrut-o deloc (si statea mai mereu cu ea in gurita!). Si la 14-15 luni eram "vindecati".

Sinzi si DAvid

Postat

Eu nu am fost adepta suzetei si nu i-am dat-o bebelinei, toate suzetele primite in dar le-am dat altor copii.

Stiu (din citiri pe internet pe site-uri de crescut copii) ca daca bebe incepe sa inteleaga ce si cum cel mai bine este sa "rupi pisica", sa faci suzeta sa dispara, chiar daca va plange cateva zile dupa ea, in scurt timp o va uita.

dpdv stiintific, cica dupa un an exista riscul deformarii dintilor de la suzeta, deci e mai bine sa dispara din peisaj.

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)

==================================

http://www.vectornoise.com/Alex/index.html

==================================

Postat

Baietelul meu a renuntat tirziu la suzeta. Cind a fost suficient de mare sa inteleaga i-am zis ca poate s-o aiba acasa dar nu pe strada, apoi peste citva timp am zis doar cind doarme. Daca voia suzeta trebuia sa mearga in pat, la culcare. Cu timpul a renuntat s-o aiba in timpul zilei. Pe la 3 ani si 2 luni a renuntat si noaptea. Are dintii frumosi si vorbeste foarte bine. Eu am fost de parere ca daca ii place asa de mult n-are rost sa ne luptam pt asa ceva.

"Mary-Jane"

Postat

Al meu are suzeta si o tzine in gura doar noaptea, si inainte de culcare. Eu o mai ascund dupa ce el doarme, dar nu o iau din patutz, o scot doar din guritza lui si o pun undeva mai sus, in caz ca se trezeshte si urla dupa ea sa o gasesaca.

Si eu cred ca daca bb o vrea inca nu se simnte pregatit sa o lase. Mai lasal cateva luni , poate ca o lasa singur.id="purple">

Gabbriela [flo] & Julianid="purple"> [bibe] web

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...