Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute si mamici de Constanta

Postări Recomandate

Postat

oho..e ceva lume...daca nu l-au inchis pana acum, sper sa n-o mai faca...Eu cand am incercat anul trecut..de la inceput n-am avut sorti de izbanda. in perioada respectiva s-au facut multe restructurari pe-aici si probabil de-aia...

vad k deocamdata sunt doar gravidute...sper sa apara si mamici..numai k mamicile nu prea mai intra la odisee sa vada noul subiect...

Si chiar de nu apar mamici, sper sa intru eu pe lista gravidutelor, cat mai curand posibil...

Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007

Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Buna fetelor,

Sunt eu mamica la dublu si spun prezent,macar aici o sa putem vorbi mai multe fara sa fim off topic.Va pup fetelor si sper sa ne imultim

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Postat

Va pup, fetelor!

Sunt si eu alaturi de voi! Doresc viata lunga subiectului si multa sanatate participantelor la discutie, bebicilor din burtici, copilasilor, taticilor si... celor dragi, desigur![grup]

Am si eu o dedicatie pt voi:

Cand se naste un copil

O zi minunata tuturor![flo][flo2][floare3]

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Postat

AngeliquedeS cu mine ce ai? Chiar crezi ca nu e sarcina? [bang]

Vreau si eu pe listutza ... sau vrei sa am confirmarea... [?]

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Angeliqueid="red">, buna idee! [pup]

Acum am vazut si eu subiectul, ca noi ne-am mutat la Scutece [^] si am fost tare melancolica ca nu mai intru la Odisee. Si cu acest subiect macar stiu ca nu mai sunt off-topic la Aspirante!

Salutari tuturor mamicilor si burticilor de Constanta si sa fie listuta noastra cat mai lunga! [hia]

Va vine sa credeti ca al meu bebe sta cuminte in scoica iar eu imi fac de cap pe net?! ptiu sa nu-l deochi ce copil am! (lauda-ma gura! [:I]).

Andicuid="purple"> mami deid="navy">[baietel]Bebe Filip fotomodelid="blue">(27 iunie 2007)[foto]Botez Filip

Cum crestem noiid="green">[copil]

Postat

AngeliquedeS [pup] multumesc mult.

Gindesc pozitiv. Pot demonstra cu testul, am doua liniute. Daca nu apare nimic intre timp nelalocul lui...

Postat

andicuid="red">: sa sea dumnezeu sa stea si dupa 7 luni la fel de cuminte...Noi nu mai avem niciun moment de respiro daca nu doarme...

Nu vreau sa-ti narui visele, dar la noi a fost cuminte exact pana la 7 luni cand a coincis cu aparitia primului dintisor, cand s-a ridicat de la stadiul de maimutica la cel de om( a se intelege de la patruped la biped), cand a stat o saptamana cu mama mea pt k noi am fost la munte...cand nu mai doarme in patut, ci pe jos si nici nu mai adoarme daca nu e cineva in camera , cand a inceput curiozitatea si dorinta de a cerceta fiecare coltisor al apartamentului...etc

cam multe coincidente la 7 luni...

Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007

Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Postat

eu de ce nu sunt in listuta??????sau se fac discriminari...sau de mine nu va place:( sunt si eu tot din CT,sunt intr-adevar ceva mai noua,dar cand s-a deschis acest subiect,deja eram prezenta pe acest forum...nu ma ignorati,pls....vreau si eu in rand cu voi...

Adriana S.

Postat

Adriana nu se fac discriminari. Si daca se intimpla sa uite cineva sa-ti raspunda sau ceva... trage de minecutza.

Acum presupun ca nu stie datele tale. Esti gravidutza sau mamica?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...