Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Baietelul meu, in varsta de doi ani trebuie operat de polipi. Ni s-a spus ca i se va face anestezie generala si de asta ma cam tem, asa ca m-am gandit sa-i intreb pe cei care au trecut prin asa ceva cum s-au comportat copiii( mai ales daca au fost tot asa de mici), cum au suportat interventia.

Eventual si cat ati dat pe la doctor si anestezist. Daca pleaca in aceeasi zi acasa, ce e bine sa luam cu noi...

Noi o sa mergem aici in Bucuresti la spit. Grigore Alexandrescu la dr. Mircea balanescu.

Multumim anticipat!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Stiu ca e foarte ingrijorator sa-ti vezi copilasul adormind cu anestezie generala. Baietelul meu (acum are 4 ani si 8 luni) a avut cam 5-6 pina acum, prima pe la 11 luni. Nu stiu daca in Romania au voie parintii in sala de anestezie, noi am avut voie (in Anglia). Am fost fie eu fie sotul meu si am stat cu el pina a adormit. De la gaz sau unele injectii adorm in citeva secunde. De la o alta injectie a dormit foarte greu. I-au dat-o in salon si a durat cam 20 minute. Atunci a fost foarte neplacut pentru ca simtea ca adoarme si-si pierde puterea si nu intelegea ce se intimpla si devenise cam agresiv. Ce fel de anestezie va avea, stiti?

Medicul anestezist i-a aratat lui Dominic cum adoarme un ursulet. I-a pus masca pe figura, ursuletul a cazut usor pe spate dupa care l-a ridicat din nou si ursuletul era bine. Poate incercati asa ceva inainte de spital, poate sa "opereze" el vreo jucarie.

Succes.

"Mary-Jane"

Postat

David a fost cel mai tanar pacient operat de polipi, la doar 5 luni, la Budimex, in martie anul acesta. Initial doctorul n-a crezut ca poate avea polipi asa de mic, l-a investigat si i-a dat dreptate pediatrei. Se pare ca s-a nascut cu ei si au crescut rapid. A avut anestezie generala, cu gaz, n-am avut voie in sala, operatia in sine dureaza 10-15 minute si dupa il mai tine in postoperator inca 15 min. pana-si revine putin, abia atunci il aduce la salon, e o operatie f. simpla, pt. ei. Reactiile dupa sunt diferite, de pilda David a plans vreo jumatate de ora dar linistit, copiii mai mari se mai agitau, nu trebuie sa te sperii, copiii isi revin foarte repede, pot fi insa somnolenti toata ziua si unii pot vomita. Noi ne-am dus la 8 la spital si la 11 am plecat acasa, cu un fluturas ce continea indicatii de utilizare a copilului proaspat operat[:D].

In general veneau cu pijama si prosopel chiar daca nici unul nu ramanea acolo. Noi am mai luat ceiut dar n-a vrut. Partea buna e ca dupa, n-a avut interdictii la mancare, a trebuit doar sa stea 3-4 zile in casa si trebuia sa-i aspir secretiile daca apareau.

va tinem pumnii,

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Postat

Si eu l-am operat prima oara pe theo la 1 an si 9 luni si tot cu anestezie general. oricum inainte o sa-i faca si investigatii amanuntite, printre care si ekg. stai fara griji . singura problema ca o sa fie marait dupa pt. ca nu-si da seama ce se intampla cu el.

sanatate multa

andreea mami lui theo si florin

Postat

L-am operat pe baiat in luna mai, la Budimex. Are 4 ani si polipii il suparau tare in ultima vreme. Ne-am dus dimineata la spital, i-au facut analize, cantarit, pus o seringa cu preanestezic in nas, aiurit un pic (imi zicea ca ma vede peste tot), luat copilu si dus in sala de operatii, emotii timp de 15 minute, asteptat in blocul post operator, plans foarte putin, somnolent. La pranz am plecat la prietenii la care stateam si a doua zi am plecat la munte avand acordul doctorului, bineinteles. Acum totul e OK. Iti trimit un mesaj cu sumele cheltuite in spital

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Postat

Multumesc mult fetelor!

Sapt viitoare imi iau inima in dinti si il duc la operat, ca am tot amanat. Sper sa mearga la fel de bine ca la voi.

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...