Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nebunia verii, marea!

dialnyko

Postări Recomandate

Postat
Abia ne-am intors de la mare dupa 2 saptamani de balaceala in apa si nisip.Si ce credeti?Dupa ce mi-au "cantat"tot drumul "vreau acasa si la gradi", dimineata ma intampina fii-mea aia mica, cu..."mergem la mare!?!"[bang][bang][bang][surf]
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by Ana68

Dia....pun si io o intrebare...asa ca si fiica ta mai mica:tu nu ai fost copil?[:D][:D][:D]Ana-Maria,mami deAlex&Luana

id="quote">id="quote">Buna intrebare!Daniella, id="teal"> mama lu' Alexis
Postat
Si inca ce copil!!!Problema e ca nu-mi aduc aminte prea multe de cand aveam 2ani jumate...[ups]Stiu doar ca ma prindea ora 8.ooam pe malul marii, jucandu-ma in nisip[surf]
Postat

Mai vreti o bomba de la Alexandra mea?!Sambata au fost in vizita la bunici(undeva ce vrea sa fie tara!) si, jucandu-se prin gradina cu lopetelele si galetusele ii zice lu' soacra-mea: "Mamaia, pot sa iau apa sa fac un castel la malul...gladinii!?!"

OFF, copiii! in fiecare zi pomeneste de mare.zici ca e o moara stricata![bang]

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Postat

Noi ne-am intors de la mare saptamana trecuta..am fost la Mamaia.A fost prima iesire la "maie" e Inei si a fost super incantata...apa era "pica"=mica pe o distantza destul de mare spre larg...deci numai buna de balaceala...nisipul fin si curat...cat aglomerata plaja (sezlongurile ff apropiate).

Per total a fost ok..pentru ca Ina s-a simtit ok...si normal ca a facut la fel ca ceilalati copilashi..aseara cand vroiam sa mergem acasa nu vroia..si o intreb unde vrei sa mergem.."a maie"[:D]

id="right">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...