Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cafea cu aroma de femei-2

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by aidaciolac

Asa fa-i galerie acum ca sa dea inapoi [majoreta]Aida - mama de pisica mica.[pis][flo][pis]nov2006[foto]

id="quote">id="quote">Nu da inapoi,ca prea vrea!Noi,ca niste prietene cu plozi,ii spunem la ce ar putea sa se astepte.La mine,nr.2 a fost prost de cuminte.Acum ma enerveaza,cu kk asta de pubertate,da' sper sa-i treaca pe la 30 de ani.
  • Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Credeti voi ca mai dau inapoi???

Daca nu ma descurc vin la voi in vizita. Daca stau cite o saptamina la fiecare trece perioada de criza. [:D]

[alcool] Acum insa liniutele sa iasa.

Ce fericite ati fost ... ca v-a luat prin surprindere bebeitzu... A propos, voi at vrut sau ati ramas din greseala?

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Ba daaaa...avem maine serviciu...mama lui de serviciu...[bang]

Aida, pai este de 2 ori femeie. Cum era emisiunea aia, de 3 ori femeie. Ei, mai ai pana acolo. [:D]

Sau oi fi io jumatate-de-om-pe-jumatate-de-iepure-schiop? [hot]

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

Postat

Ina, io am ramas din greseala. M-am straduit asa ca tine vreun an intreg, cu liste de temperaturi, teste, picioare pe tavan, bla bla si nu s-a prins nik.

Apoi, intr-o perioada cand exul a fost mai mult plecat, [:D] am ramas. Nici macar nu-mi doream atunci sa raman, ca-mi schimbasem jobul. Da' asa se-ntampla, plozii astia vin cand ti-e lumea mai draga...[:D]

Postat

55-57 kg colectionez si eu acu`

Insa gravidutza... poate ajung la suta.

CE serviciu... numai de el nu am eu timp miine. Analize... [bis]

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Originally posted by ina78

Credeti voi ca mai dau inapoi??? Daca nu ma descurc vin la voi in vizita. Daca stau cite o saptamina la fiecare trece perioada de criza. [:D] [alcool] Acum insa liniutele sa iasa. Ce fericite ati fost ... ca v-a luat prin surprindere bebeitzu... A propos, voi at vrut sau ati ramas din greseala?Fericite,pe ma-sa!Cred si io ca m-a luat prin surprindere si inca de 2 ori,ca n-ajungea o data.Nuuuu,n-a fost deloc greu,15 minute,hai 20.La mine liniutile erau rosu aprins,mai sa iasa di kk ala,iar io m-am facut verde.eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">
Postat
quote:Originally posted by Adina Iulia

Ina, io am ramas din greseala. M-am straduit asa ca tine vreun an intreg, cu liste de temperaturi, teste, picioare pe tavan, bla bla si nu s-a prins nik.Apoi, intr-o perioada cand exul a fost mai mult plecat, [:D] am ramas. Nici macar nu-mi doream atunci sa raman, ca-mi schimbasem jobul. Da' asa se-ntampla, plozii astia vin cand ti-e lumea mai draga...[:D]Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">...de asta ai ramas,ca era plecat,hi,hi,hi.da' de ce cu picerele in tavan?Yoga,ceva?

id="quote">id="quote">
Postat

Wendy, hehe, pai tu n-ai muncit asa obsesiv sa faci un bebe ca sa stii toate teoriile. Io cam da [hot]

Cu chicerele pe tavan e una din ele. Adik stai matalutza cu picioarele-n sus toata noaptea, nu care cumva sa curga vreo picaturica de acolo, ca sa fii sigura ca ai oferit toate sansele unei reproduceri de calitate. [:D] Si asistata. [hot]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...