Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cafea cu aroma de femei-2

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by Adina Iulia

Wendy, te simti moderata? Cred ca e doar o impresie. Iti zic io ca nu esti DELOC. [hot]Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

id="quote">id="quote">Io vreau sa va fiu moderatoare,sa va articulez cu avertismente la orice virgula si cu "stai pe tusa,pana-ti vine acru de la bila".Ah,ce bine m-as simti,ce satisfactie grasa as gusta sa va fac zile amare.Io cred ca aici nu mai e nimeni in afara de noi.Cine ar rezista?Poate ma trezesc cu un 'advertisment'[:-)))][:-)))][:-)))]cu tot cu Bc meu sau 'mieu' cum se zice la Aida.
  • Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Wendy, hehe, pai tu n-ai muncit asa obsesiv sa faci un bebe ca sa stii toate teoriile. Io cam da [hot]Cu chicerele pe tavan e una din ele. Adik stai matalutza cu picioarele-n sus toata noaptea, nu care cumva sa curga vreo picaturica de acolo, ca sa fii sigura ca ai oferit toate sansele unei reproduceri de calitate. [:D] Si asistata. [hot]Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

id="quote">id="quote">Nu era mai simplu si mai usor sa puneti un dop?Si cum va destepeneati dimineata?
Postat

Ba era mai bine si mai usor cu dopul, da' nu asa zicea la procedura.

So...am urmat procedura. si-am dat chix, bien sur.

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

Postat

Nu cred ca vre-un moderator are nervi sa citeasca tot ce scrim` noi p-aci.

Iar cu Wonderful moderator ... fugi d`aci... ca ajungem sa tastam una la saptamina... ca ne tine numa` pe tusa.

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Ina, mama draga, mai bine zis Obsi, mama draga, m-am uitat la pozele de la linkul tau.

Ma duc sa fac o vraja sa fii acum gravida ca e serioasa problema asta in capul tau. Da'dupa 9 luni sa nu vii sa ne implori sa-ti luam bestia urlatoare de pe cap. [:D]

Postat
Nici cu'In 1sau2...' nu mi-e rusine.Acolo si sa spui ca-ti sforaie omu' ,sar 7 din 10 sa-ti spuna"lasa-l,da-i la cap,sufoca-l,divorteaza,"Aici,cel putin,suntem inofensive si suave ca florile...
Postat

Pai Wendy, sforaitul este unul dintre cele mai mari defecte ale unui barbat. [:D] Noroc ca s-au inventat castile si dopurile de urechi, altfel multe vieti nevinovate ar fi fost curmate.

Ina, inca o intrebare: acum menstruatia ai avut-o normala? Adica exact la fel in durata si cantitate ca pana acm?

Postat

Ina, mama draga, mai bine zis Obsi, mama draga, m-am uitat la pozele de la linkul tau.Ma duc sa fac o vraja sa fii acum gravida ca e serioasa problema asta in capul tau. Da'dupa 9 luni sa nu vii sa ne implori sa-ti luam bestia urlatoare de pe cap. [:D]Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

id="quote">id="quote">Ca bine zici.Imi pare rau c-am fost sincera si am scris de unde sunt,ca-i in stare sa ma caute cu politia.Ce n-oi fi scris io ca-s din India ca acolo nu vine nici [zz]de bine ce e.Tot patitu-i priceput.O sa fugim unele la altele,sa nu dea de noi.OK?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...