Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cafea cu aroma de femei-2

Postări Recomandate

Postat
quote:Originally posted by wonderful

Ca bine zici.Imi pare rau c-am fost sincera si am scris de unde sunt,ca-i in stare sa ma caute cu politia.Ce n-oi fi scris io ca-s din India ca acolo nu vine nici [zz]de bine ce e.Tot patitu-i priceput.O sa fugim unele la altele,sa nu dea de noi.OK?

id="quote">id="quote">

OK, ok. Da' ramane intre noi. [;)]

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Nu. Au fost picaturi rozalii - putine tare cantitativ.

Adina ce poze ai vazut? Preupun ca albumele nu, ar trebui sa fie private si sa-ti dau eu parola.

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat
quote:Originally posted by Adina Iulia

Pai Wendy, sforaitul este unul dintre cele mai mari defecte ale unui barbat. [:D] Noroc ca s-au inventat castile si dopurile de urechi, altfel multe vieti nevinovate ar fi fost curmate.Ina, inca o intrebare: acum menstruatia ai avut-o normala? Adica exact la fel in durata si cantitate ca pana acm?Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red">

id="quote">id="quote">Deci tot la dopuri ni-i nadejdea.dar un carlig infipt in nas nu merge?De ce sa-mi stric io bunatate de par de 5 cm stand cu rahatu' ala de casca pe cap?
Postat

Frumusico, sa ne indreptam spre patuturi, ce zici? Mai fac vraja pentru Ina...si inchid obloanele. Aida, tu ce zici? Mai bantui pe forum?

Postat
quote:Originally posted by ina78

Nu. Au fost picaturi rozalii - putine tare cantitativ. Adina ce poze ai vazut? Preupun ca albumele nu, ar trebui sa fie private si sa-ti dau eu parola.eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">Inuta,stiu mai multe de a ta decat de a mea.[:-)))][:-)))][:-)))]Poate-i tavanu' prea jos?
Postat

Ina, am vazut niste pozici frumoase numai cu bebelusi, doo albume.

Wendy, carlige sa fie. Da' vezi ca poa' sa sforaie si daca respira pe gura. Inca mai abitir.

Postat

Wonderful va gasesc sigur... pui pariu?

Aida se pare ca a plecat deja... la somnic sau la alte activitati nocturne. Adina... tu ce mai astepti .. la vraji cu tine. Stiam eu ca poti...

Postat

Ina, pai poate sa sangereze cand se face nidatia oului fecundat. Asa ca nu te impacienta. Imi scot papusica de carpa pentru voodoo.

Postat

Daca vrei sa vezi si pozici ... ale mele nu numa` bebei ... dau pe pm id si parola.

Si la fete la fel. Sa stiti de cine sa fugiti cind sun la usa cu soneria in brate.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...