canceuadriana Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 Ce stiti de Eforie Sud? Am bilete acolo si nu am mai fost niciodata. cum e plaja, apa, statiunea in general? ACanceu
lavinai Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 sincerr???? mie nu imi place nici una din eforii.... (NO OFENSE) "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
bmagdaro Postat Iulie 3, 2006 Raport Postat Iulie 3, 2006 Depinde de personalitate, sunt persoane carora le plac locurile linistite sau nu, Eforie e o statiune mica linistita, plaja buna curata, nu se compara cu zumzetul din Mamaia. mãmicã stresatã cu doi pitici
canceuadriana Postat Iulie 6, 2006 Autor Raport Postat Iulie 6, 2006 quote:Initial creeata de canceuadrianaCe stiti de Eforie Sud? Am bilete acolo si nu am mai fost niciodata.cum e plaja, apa, statiunea in general?ACanceuid="quote">id="quote">De Hotel Magura stiti ceva?Acolo vom sta.ACanceu
Olivette Postat Iulie 6, 2006 Raport Postat Iulie 6, 2006 quote:Initial creeata de canceuadrianaCe stiti de Eforie Sud? Am bilete acolo si nu am mai fost niciodata.cum e plaja, apa, statiunea in general?ACanceuid="quote">id="quote">Eu am fost anul trecut cu nepotelul un week-end. Nu prea poti sa-ti faci o impresie in 2 zile, dar a fost ok. Linistita (buna pt copii), se coborau cam multe trepte spre plaja (da' las' ca era bine ca obosea piticul si dormea mai bine!), apa curata.... Noi am vrea si week-end-ul asta sa tragem o fuga pana la Saturn cu nepotelul (ca ma bate la cap intruna!). Stie cineva cum mai arata plajele pe la mare? Ca dupa furtuna de week-end-ul trecut am inteles ca e dezastru. Si vremea am inteles ca iar se strica in week-end....offfffffffff
daniver31 Postat Iulie 11, 2006 Raport Postat Iulie 11, 2006 Buna Noi am fost anul trecut cu baiatul(avea 9 luni) in Eforie Sud si ne-a placut f mult.Am stat la gazda.Este o statiune mai linistita .si chiar asa o si vroiam.Am fost cu masina si seara cand aveam chef de zapaceala plecam la colindat.A fost super si ca pret si ca ,curatenie.Vacanta placuta Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
simsimona Postat Iulie 11, 2006 Raport Postat Iulie 11, 2006 Si eu vreau sa merg la Eforie Sud la gazda. Oana imi poti da amanunte, te rog, despre gazda ta de anul trecut? Cum era camera, baia, cate familii la o baie, pretul, nr. de tel. al pgazdei... Iti multumesc mult! Simona& Bogdan & [bonjovi]Tudor
Caprioara Postat Iulie 11, 2006 Raport Postat Iulie 11, 2006 Mie una imi place Eforie Sud. E linistita si buna pentru copii (al meu are 4 ani). De mancat insa mancam in Ef Nord. Plaja facem intre cele 2 Eforii, la Casa Parasita, si e foarte bine ca nu e aglomerat, apa e mai curata, nu sunt scari de coborat, insa trebe sa ai masina. Eu aici merg, insa stau doar cateva zile de fiecare data, si nu am gasit o gazda in sud la care sa revin cu inima deschisa, asa ca merg la plesneala si vad ce gasesc la fata locului. Caprioara & Matei "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
daniver31 Postat Iulie 11, 2006 Raport Postat Iulie 11, 2006 Simona din pacate nu mai are acelasi numar de telefon gazda unde am stat ...SI eu caut tot in Sud cazare la vila ca imi este frica sa merg fara cu prichindelul.Statiunea este f linistita ,destul de curata ,noi am mancat acolo la un singur restaurant f curat si preturi acceptabile(nu imi mai aduc aminte acum cum se numea),preturile in statiune sunt ca ptr localnici...mie mi-a placut.Gazda unde am stat avea mai multe camere dar nu era o vila ....era casa mai normala ...nu cine stie ce lux....dar ....a fost bine.Am platit 600 000 cam pe noapte. In ce perioada mergeti voi? Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
simsimona Postat Iulie 11, 2006 Raport Postat Iulie 11, 2006 Noi vrem sa mergem de pe 23 iulie si sa stam 12-14 zile pt. ca cel mic se imbolnaveste foarte des si mai multi doctori mi-au zis sa merg cu el la mare. Desi mi-as dori o camera cu baie proprie, trebuie sa renunt ca sunt foarte scumpe si noi ne-am stabilit un target de 60 ron/zi. Simona
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.