Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cazare Olanesti sau Govora

Postări Recomandate

Postat

Vrem sa mergem la sfarsitul lunii iulie pe Valea Oltului si ne-ar interesa o cazare in Baile Olanesti sau Baile Govora!Am dori ceva linistit,preferabil o pensiune cu loc de joaca pt. copii,la preturi rezonabile...vom sta 3 nopti!

Orice sugestie de cazare sau drumetii,locuri interesante de vizitat...ne sunt de un real folos!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Olanesti e statiunea mea preferata, acolo mergeam cu bunicii cind eram mica. Stateam intr-un complex care se cheama 1 mai, dar am trecut de curind pe acolo si am vazut o gramada de pensiuni tare cochete. Este o zona tare frumoasa, o sa va placa. DIn pacate n-am telefoane si date mai recente, dar rau nu are cum sa fie. Noi am vizitat schiturile din munti cind am fost intr-o exursie de 4 zile prin zona.
Postat

Noi mergem an de an, tot la complexul 1 mai, unde imi place la nebunie. Pot sa-ti dau nr. de telefon de la cazare (receptie) de la 1 mai sa te interesezi de preturi si locuri si daca fac cazari altfel decat prin sp. Elias din Bucuresti (cum am mers noi). Ptr. copii e super! Parcul e numai bun de alergat!

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

[cheers]

Poze aiciid="size1">

Postat

Multumesc,fetelor...orice informatie imi este de mare folos!

Kattyid="Arial Black">, da-mi ,te rog,nr. de telefon pe PM,esti o draguta![pup]

Ce-ati mai vizitat prin zona?Ce obiective sunt mai interesante?La vile sau pensiuni ce tarife se practica?

Noi suntem un grup de 3 mamici cu 3 copii de 7 ani...sotii raman acasa [:D]si vrem cat mai multe amanunte!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

Postat

Va cer scuze ca nu v-am trimis telefonul, dar am uitat iar sa-mi iau agenda. O sa-l trimit diseara sau maine pe PM.

Camelia72, la hoteluri de 3 stele, cazarea este cam 600.000 lei/noapte.

In imprejurimi se pot vizita manastiri multe (Cozia, Frasinei, Iezer, Turnu, Horezu, Govora, Bistrita, M-rea dintr-un lemn etc.) cu masina, iar pe jos, vila lui Ceausescu, Tisa (un loc minunat) etc.

Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva)

[cheers]

Poze aiciid="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...