camelia72 Postat Iulie 4, 2006 Raport Postat Iulie 4, 2006 Vrem sa mergem la sfarsitul lunii iulie pe Valea Oltului si ne-ar interesa o cazare in Baile Olanesti sau Baile Govora!Am dori ceva linistit,preferabil o pensiune cu loc de joaca pt. copii,la preturi rezonabile...vom sta 3 nopti! Orice sugestie de cazare sau drumetii,locuri interesante de vizitat...ne sunt de un real folos! Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!! Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) POZE
Natasa Postat Iulie 4, 2006 Raport Postat Iulie 4, 2006 Olanesti e statiunea mea preferata, acolo mergeam cu bunicii cind eram mica. Stateam intr-un complex care se cheama 1 mai, dar am trecut de curind pe acolo si am vazut o gramada de pensiuni tare cochete. Este o zona tare frumoasa, o sa va placa. DIn pacate n-am telefoane si date mai recente, dar rau nu are cum sa fie. Noi am vizitat schiturile din munti cind am fost intr-o exursie de 4 zile prin zona.
katty Postat Iulie 5, 2006 Raport Postat Iulie 5, 2006 Noi mergem an de an, tot la complexul 1 mai, unde imi place la nebunie. Pot sa-ti dau nr. de telefon de la cazare (receptie) de la 1 mai sa te interesezi de preturi si locuri si daca fac cazari altfel decat prin sp. Elias din Bucuresti (cum am mers noi). Ptr. copii e super! Parcul e numai bun de alergat! Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva) [cheers] Poze aiciid="size1">
camelia72 Postat Iulie 5, 2006 Autor Raport Postat Iulie 5, 2006 Multumesc,fetelor...orice informatie imi este de mare folos! Kattyid="Arial Black">, da-mi ,te rog,nr. de telefon pe PM,esti o draguta! Ce-ati mai vizitat prin zona?Ce obiective sunt mai interesante?La vile sau pensiuni ce tarife se practica? Noi suntem un grup de 3 mamici cu 3 copii de 7 ani...sotii raman acasa [:D]si vrem cat mai multe amanunte! Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!! Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) POZE
camelia72 Postat Iulie 7, 2006 Autor Raport Postat Iulie 7, 2006 Chiar nu a mai fost nimeni la Olanesti sau Govora in ultimul timp...?[q]Cel tarziu pe 17 iulie vom pleca si trebuie sa facem rezervarea...! Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!! Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004) POZE
anda141 Postat Iulie 7, 2006 Raport Postat Iulie 7, 2006 Katy, id="red">da-mi si mie numarul de telefon, te rog. Multumesc mult. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert
katty Postat Iulie 7, 2006 Raport Postat Iulie 7, 2006 Va cer scuze ca nu v-am trimis telefonul, dar am uitat iar sa-mi iau agenda. O sa-l trimit diseara sau maine pe PM. Camelia72, la hoteluri de 3 stele, cazarea este cam 600.000 lei/noapte. In imprejurimi se pot vizita manastiri multe (Cozia, Frasinei, Iezer, Turnu, Horezu, Govora, Bistrita, M-rea dintr-un lemn etc.) cu masina, iar pe jos, vila lui Ceausescu, Tisa (un loc minunat) etc. Catalina & Robert-Andrei (3ani si ceva) [cheers] Poze aiciid="size1">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.