b_irina_c Postat Iulie 5, 2006 Raport Postat Iulie 5, 2006 Salut, As vrea sa ma duc si eu la Tusnad in vara asta. Am trecut odata prin statiune, dar era seara si ne-am cazat la un hotel si dis de dim a trebuit sa plecam, asa ca nu am avut timp sa vizitez statiunea. Intrebarea mea e daca sunt piscine sau bazine... sau mai exact care sunt "distractiile" pentru o famile cu bb de 10 luni. Impresiile celor care au fost... Ponturi de cazare... Multumesc [flo]! Irinaid="red"> si [aerob] Vladutid="blue"> (26.08.2005) Poze
b_irina_c Postat Iulie 5, 2006 Autor Raport Postat Iulie 5, 2006 Nu mai merge nimeni in Romania in concedii ? Irinaid="red"> si [aerob] Vladutid="blue"> (26.08.2005) Poze
cge Postat Iulie 5, 2006 Raport Postat Iulie 5, 2006 Irina, cred ca cel mai ok hotel din Tusnad este Ciucas. E un hotel renovat anul asta, urci un pic ca sa ajungi la el, nu e chiar la strada. Noi am stat de 1 mai la el. A fost 1.200.000 camera dubla cu mic dejun inclus. Dar suma alocata ptr micul dejun era destul de mica : ceai si gem. Daca vroiai si altceva, depaseai. Oricum sunt si alte restaurante unde poti manca in zona. Parca este si un strand, dar nu stiu exact. In rest drumetii, excursii cu masina la lacul Sf. Ana, Lacul Rosu mai departe, Miercurea Ciuc, Praid cam astea ar fi. E foarte linistita statiunea. Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 Sefii Casei [/url] Revista lui tati
b_irina_c Postat Iulie 7, 2006 Autor Raport Postat Iulie 7, 2006 Cristina mersi frumos de raspuns[flo]! uitasem ca ai fost de 1 mai ca te intrbam directid="size1"> Irinaid="red"> si [aerob] Vladutid="blue"> (26.08.2005) Poze
cait Postat Iulie 7, 2006 Raport Postat Iulie 7, 2006 Asa cum ti-a zis si Cristina statiunea e destul de linistita, seara nu prea ai ce face.Eu cand am fost eram la o universitate de vara si plecam la Sf.Ana , la Miercurea Ciuc chiar si la Brasov ca ne plictisisem acolo. In rest daca vrei liniste e perfect. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here..
Ubi Postat Iulie 7, 2006 Raport Postat Iulie 7, 2006 Eu am fost acum 10 ani cand eram studenta si se faceau tabere studentesti acolo. Atunci am stat pe malul Oltului la un camping cu casute si loc de corturi. Statiunea are si hoteluri care pe vremea aceea erau in renovare. Am facut baie in bazin descoperit cu apa feroasa (era de culoarea ruginei) chiar in centrul statiunii. Sunt multe trasee prin padure, pe care le puteti face cu piciorul. Obiective: Lacul Sf. Ana, Piatra Soimului, mofetele de pe malul Oltului, Izvorul rosu din drumul spre Miercurea Ciuc, Malnas Bai la 5 km in drumul spre Barsov, un drum forestier ce pleaca din spatele complexului din centru si ajunge la un turn in padure, orasul Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe. Statiunea este mica dar daca va duceti pentru odihna e numai buna. Au si baza de tratament dar nu mai stiu in ce stare este. Mie personal mi-a placut acolo dar repet, eram studenta si tabara era gratuita .. Hotelul Olt arata pe vremea aceea cel mai bine. www.ubi.ro/alexandra www.ubi.ro http://www.ubi.ro/botez/
narcisa Postat Iulie 7, 2006 Raport Postat Iulie 7, 2006 Eu am fost cu sotul in 2003, am stat la hotel Tusnad si a fost OK, preturi mie mi s-au parut mai mult decit accesibile. Mincarea excelenta in restauratul hotelului, personalul amabil peste tot! Eu pe atunci eram insarcinata cu bb2 in 3 luni si aveam niste stari de groaza, deci chef de ramba-zamba nu aveam! Aerul e superb, noi am fost cu masina si ne plimbam peste zi citeva ore prin imprejurimi: Cheile Bicazului, Lacul rosu, lacul Sfinta Ana, Piatra Neamt etc., dupa prinz ramaneam de obicei in statiune. Pt. plimbari in aer liber si daca, cautati o statiune linistita cu aer curat e excelent, in rest nu prea ai ce sa faci in Tusnad. toate cele bune narcisa
Luna75 Postat Iulie 9, 2006 Raport Postat Iulie 9, 2006 Daca nu esti adepta forfotei si a galagiei specifice din alte statiuni,Tusnadul e locul ideal pentru o vacanta linistita,dar neaparat trebuie sa incluzi in "meniu"escapade in afara statiunii deoarece altfel dupa 2-3 zile pur si simplu nu ai ce face. Atractiile au fost deja mentionate deci nu le mai repet,in plus,ce nu s-a spus exista un strand cu apa minerala in mijlocul statiunii,destul de bine pusa la punct. De Sovata nu esti interesata ?! Eu am fost acum doi ani cateva zile si am fost placut surprinsa de ce am gasit acolo. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.