Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vila Kassandra (Cassandra) Eforie Nord

Postări Recomandate

Postat

A fost cineva la vila cu 4* Kassandra din Eforie Nord?

In urma unui barter, prietenul meu a primit gratis o saptamana la vila respectiva, pt doua persoane, si nu gasesc nimic pe net. Bineinteles ca am acceptat, dar sunt si eu curioasa, daca a mai fost cineva p-acolo.

Merci

Gabici

'Be yourself. Everybody else is taken.'

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cornelia multumescu-ti mult de tot. Mai am o rugaminte. Nu te uiti prin zona ce hotel este. Mai vrea sa vina cineva cu noi, si, fiindca la vila nu mai sunt locuri, ar vrea sa stea intr-un hotel apropiat.

Asta numai daca ai timp. Nu e musai!

Merci inca o data.

Gabici

Postat

Gabi, este intr-adevar in zona Steaua de MAre, spre Portul Agigea. Este destul de aproape de vila asta http://www.vileeforie.ro/vila_monteo.html

F. aproape de vila Kassandra (a doua casa) este Vila Helios http://www.rohotels.ro/hotel.php?id_hotel=106

Daca te mai pot ajuta cu detalii, cum ajungi etc., cu placere.

Concediu placut!

Va pup,

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

poze

Postat

Merci tare mult. Am trimis mai departe informatiile sa isi rezerve. Vom merge cu trenul, mai multi, si cred ca ne vom descurca.

Te pup

Gabici

Postat

Gabi, cu placere.

Uitasem: chiar langa vila Kassandra (lipita de ea) e o alta viluta, dar nu i-am retinut numele. Poti intreba la Kassandra, poate va ajuta sa luati legatura cu vecinii lor.

Daca veniti cu trenul, o sa fie mai dificil cu transportul, ca in zona respectiva nu exista mijloc de transport in comun. Distantele nu sunt foarte mari, dar se merge pe jos. Cand veniti din C-ta nu se intra in Eforie, ci inainte de sensul giratoriu se face la dreapta (pe sub pod) spre RO-RO.

P.S. Sper sa nu mai existe inca o vila Kassandra in Eforie si sa te dezinformez

Cornelia

Postat

Multumesc inca o data.

Inaintea noastra va mai merge tot acolo un grup de prieteni, si probabil ne vor astepta la gara, asa ca ii lasam pe ei sa se rataceasca cu ocazia primei vizite [:D].

Nu te mai interesa. eu le-am trimis datele mai departe pe care mi le-ai dat deja. Ma enerveaza ca ieri seara ziceau ca nu mai vin, azi iar vin... asa ca nu vreau sa te pun sa te plimbi degeaba. Dar merci oricum.

Si vila Kassandra e ok? e frumoasa? ca nu am gasit nimic pe net despre ea.

Te pup

Gabici

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...