eliza77 Postat Septembrie 3, 2007 Raport Postat Septembrie 3, 2007 Buna burticilor! Si eu am intrat in clubul vostru de 6 luni si iaca s-au invit probleme! E coli [:(]si medicii m-au innebunit de cap ba ca sa iau un a ba alta nu mai stiu ce sa fac dar intre toate med doi dr nu mi-au spus acelasi lucru . Unul nu vrea sa auda de antibioticul dat de altul. Asa ca nu mai stiu ce sa fac . Daca e cineva care a luat acid nalidixic in timpul sarcinii pt e coli va rog sa-mi spuneti daca a ajutat cu ceva . Pls sunt disperata......
adra_bell Postat Septembrie 6, 2007 Raport Postat Septembrie 6, 2007 Buna! Stiu ca e cam tarziu, dar poate te ajuta mesajul meu. Eu am avut o infectie rebela si tampita cu E. coli, dinainte sa raman insarcinata. Luam mereu Zanocin, la care E coli era sensisbila conf antibiogramei, si degeaba. Cand am ramas insarcinata am solicitat o alta antibiograma in care sa fie inclusa si ampicilina (antibiotic de risc A, adica fara risc in sarcina). Din fericire infectia a disparut dupa 10 zile de ampicilina si 5 litri de apa bauti zilnic. Eu zic sa-ti faci o antibiograma in care sa incluzi antibioticele de risc A si risc B, si sa bei cat mai multa posibil, care sa-ti spele vezica. Si nu te speria, infectiile urinare sunt frecvente in sarcina. adra_bell [gravi]30+ cu [fetita]Eva-Elena
simonette Postat Septembrie 6, 2007 Raport Postat Septembrie 6, 2007 Eliza, eu nu te pot ajuta...vroiam doar sa-ti urez sanatate si incredere ca totul va fi bine! Simonette, mamica de Luca si [gravi]15+ PozeLuca BB2
olguttza Postat Septembrie 8, 2007 Raport Postat Septembrie 8, 2007 ajung si io cam tarziu pe-aici... am avut e-coli cand sarcina avea 5 sapt; am luat uricol timp de 3 sapt, pt. ca sarcina era prea mica pt. alt tratament; mi-am refacut urocultura si infectia era prezenta; mi-am facut si antibiograma, din care a reiesit ca infectia era sensibila la o gramada de antibiotice, incepand de la ampicilina si pana la norfloxacin, nu toate insa permise in sarcina. dr. mea a optat pt. augmentin, pe care l-am luat in saptamanile 8,9 si 10 de sarcina. bebelina mea e bine sanatoasa, si asta pt. ca o infectie netratata este mult mai periculoasa decat un antibiotic! mami de Olga Cristiana 5.07.07 Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.