Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

util pt. Canadience & Americance

Postări Recomandate

Postat

Carte pe gratis pentru gravidutze si noii parinti!

Duceti-va la

http://www.sf.pii.orders.com/events/birth/

si inscrieti-va datele personale... dupa vreo sase saptamini, veti primi prin posta cartea "Mayo Clinic Complete Book of Pregnancy & Baby's First Year"

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0688117619/qid=1098737138/sr=8-1/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl14/104-6376722-6131901?v=glance&s=books&n=507846

Valabil in State si in Canada.

Nu trebuie sa fiti asigurati prin State Farm ca sa primiti cartea!

Noi am gasit oferta pe un alt forum, si azi tocmai am ridicat pachetul de la posta. Stiam de cartea asta de la o prietena care a cumparat-o de pe Amazon - si merita din plin. Dar decit sa dati 25 dolari americani (plus taxe si posta), mai bine pe gratis, nu?

Christina si bebe Victor (24 mai 2004)

poze

Povestea nasterii

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Aveti grija ca ofertele astae gratis, mai ales daca iti dai datele personale se poate sa fie un fel de cumparare a datelor personale pentru o baza de date, in care se stie ca voi sunteti parinti si mai apoi sa fiti bombardati cu reclame sau alte cele. Nimic nu e gratis pe lumea asta decat daca e de aruncat. Sau daca e de la mama.

I hope I'm wrong.

Postat
quote:Originally posted by lavi02

Aveti grija ca ofertele astae gratis, mai ales daca iti dai datele personale se poate sa fie un fel de cumparare a datelor personale pentru o baza de date, in care se stie ca voi sunteti parinti si mai apoi sa fiti bombardati cu reclame sau alte cele. Nimic nu e gratis pe lumea asta decat daca e de aruncat. Sau daca e de la mama.I hope I'm wrong.

id="quote">id="quote">Am verificat oferta asta. E facuta chiar de compania mea de asigurare. Deci ei deja au informatiile mele...si deja sint bombardata cu reclame. Asa ca...n-am ce pierde.Sint de acord cu tine. "There's no such thing as a free lunch!". Trebuie mare grija cu datul datelor personale asa aiurea pe Internet (sau oriunde altundeva). Eu nu fac treburi deastea inainte de a verifica sursa, si doar daca am incredere in comapanie si dupa ce citesc scrisul marunt ("the fine print"), atuncia actionez.
Postat

Multumim!

Nu reusesc sa accesez adresa, cind fac un clic, fereastra apare si dispare repede.

Am intrat pe adresa companiei, insa, am gasit oferta, dar imi cere un login si o parola. Am mers sa-mi fac unele, insa... atatea date despre mine... nu dau pe Internet... indiferent de carte [detectiv] Numai numele si adresa era ok, dar nu e cazul, se pare.

La voi a mers?

Multumesc inca o data!

Bianca

Postat
quote:Originally posted by Bubbles

Multumim!Nu reusesc sa accesez adresa, cind fac un clic, fereastra apare si dispare repede.

id="quote">id="quote">Fa un COPY/PASTE a adresei direct in browser. O sa mearga asa. Deci asta eu un fel de "back door" a ofertei. ;) Am verificat si au un script care nu te lasa sa faci link direct la oferta asta...dar daca faci cum am zis mai sus, o sa mearga.
  • 4 săptămâni mai târziu...

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...