Daiana02 Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Buna ziua, Sunt mamica unei fetite de 2 ani si patru luni ,Alexanmailto:dra ,si am inceput sa urmaresc acest site din disperare. Acum 3 luni Alexandra a facut infectie urinara si la analize a iesit bacteria e-coli. A trebuit sa facem 20 injectii cu Gentamicina dar la repetarea analizelor ,pe care le-am refacut la Institutul Cantacuzino, au iesit inca 10 colonii de e-coli. Doctora de acolo m-a sfatuit sa ii fac autovaccin pentru a nu se mai inmultii din nou aceste bacterii.Intre timp am gasit site-ul acesta si am aflat despre tratamentul cu Ecoflorina. Din disperare am cumparat o cutie de Ecoflorina dar nu stiu cum sa il administrez si nici pe ce perioada de timp.Nici un cadru medical din jurul meu nu cunoaste acest medicament (?). Acum am terminat si autovaccinul si astept astazi rezultatul. Puteti sa ma ajutati cu sfaturi sau cunoasteti vreun medic care poate sa ma ajute ? Va multumesc anticipat pentru ajutor. Daiana cu Alexandra
palmyrah2002 Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Draga Daiana, Eu sint de parere ca ar trebui sa ai incredere in cei de la Cantacuzino si sa-i faci autovaccinul. Eu am E.coli(luat din spital) de cel putin 6 ani si nu am reusit sa scap de el decit in perioade foarte scurte dupa tratament(scheme de tratament stabilite de urolog) iar la noi la Iasi la Cantacuzino o vreme nu s-a lucrat la autovaccinuri. Acum citiva ani am avut si un stafilococ auriu,pe care l-am tratat la fel si fel de medici dermatologi cu antibiotice,etc,dar mi-a disparut doar cu ajutorul autovaccinului facut de Cantacuzino si in plus fetita ta e prea mica pentru a-i administra un medicament"dupa ureche". [flo]Multa sanatate Alexandrei!Cristina si Mihneaid="blue">
corinag Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Buna, Din pacate am ceva experienta cu infectiile urinare. fetita mea a facut prima data la 10 luni. Acum 2 sapt afacut al treilea episod infectios, cel mai virulent de pana acum: feuzul mancarii, stare proasta, febra destul de mare. Pana acum i-am dat doar antibiotice orale fetitei mele (la 2 luni jumate a mai avut o infectie digestiva cu Klebsiella si atunci a facut o gramada de zile de antibitic injectabil). Ecoflorina nu se da ptr infectia urinara, ci este un produs care reface flora intestinala distrusa dupa un tratament indelungat cu antibiotice. eu fetieti mele ii dau timp de 20 zile cate 1/2 din flacon cu putina apa sau ceai. eu i-am dat inca de la trei luni si apoi de fiecare data dupa ce ii dadeam antibiotic. Referitor la nenorocita asta de bacterie E coli, din ce am aflat si fara sa te descurajez- doar si eu sunt in aceeasi situatie- se scapa f greu de ea.Riscul cel mai mare, pe langa efectele antibioticelor asupar ficatului, florei digestive, il reprezinta posibilitatea aparitiei unor cicatrice renale la aceste episoade infectioase rercurente. Am auzit despre alternativa unui autovaccin. nu stiu sa-ti spun mai multe, dar ceea ce am aflat este ca se poate face dupa varsta de 2 ani. Sper ca tu sa fi rezolvat aceasta problema prin acest autovaccin.sa ne tii la curent.eu incep acum un tratament homeopat ptr fetita mea sanatate! Corina si bb Ilinca 01.03.2003
Daiana02 Postat Octombrie 28, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 28, 2004 Fetelor , multumesc pentru raspunsuri. Corina, chiar ma gandeam la tine si la Ilinca , pentru ca am citit mesajele tale si stiam ca si tu ai avut probleme cu Ilinca.In privinta Ecoflorinei stiam de actiunea ei , tocmai de aceea vroiam sa-i refac flora intestinala dupa administrarea cu antibiotice.Am inteles ca daca flora intestinala este distrusa bacteriile au un mediu favorabil de a se inmultii. Ceea ce eu vreau este sa stopez inmultirea lor prin metode cat mai naturale. Aceasta Ecoflorina este cat se poate de naturala,m-am interesat pe toate caile posibile , dar nu am gasit nici o metoda de administrare pentru copii mici. Tu ai fost sfatuita de vreun medic in privinta administrarii ? Te rog raspunde-mi. Daiana si Alexandra
Cary Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 Eu am trecut de 2 ori prin experienta cu E-coli. Fetita mea Rebecca a avut E-coli la aproape 2 ani,dupa 5 administrari de antibiotice NU am scos-o la capat,DAR i-am administrat URO-VAXOM(pentru cresterea imunitatii aparatului urinar)concomitent cu antibiotice. Acest URO se administraza in fiecare dimineata,cate o capsula pe stomacul gol,inainte de masa cu o jumatate de ora,TIMP DE 3 LUNI FARA INTRERUPERE(este foarte scump,dar MERITA).In aceste 3 luni i-am administrat si 2 antibiotice,iar dupa aceasta, infectia cu E-coli nu a mai revenit niciodata(de atunci au trecut 4 ani). Axel,baietelul meu a avut E-coli de la 2 saptamani,nici la el nu a dat rezultat antibioticul(din antibiograma) si m-am hotarat singura sa-i administrez URO la 6 luni(medicamentul are interdictie pentru copiii sub 2 ani),dar eu nu am tinut cont,avand acordul unei pediatre(singura care m-a sustinut,stiind si de primul caz),din nou am inceput administrarea lui timp de 3 luni(la fel ca la Rebecca)si am scapat de E-coli definitiv,acum are 1 an si 7 luni,din 2 in 2 luni facem analize(pentru linistea mea)si totul e bine. Va doresc multa sanatate!
ankalaura Postat Octombrie 28, 2004 Raport Postat Octombrie 28, 2004 La noi s-a rezolvat cu Negram, dupa mai multe tratamente ineficiente, inclusiv cu Augmentin Anca si papusica Eliza (26.august.03)
corinag Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Buna, Refritor la Ecoflorina, prima data Ilinca avea 3 luni si cantitatea mi-a prescris-o dr Stanciu de la Budimex. Apoi la fix 1 an cand a luat iar antibiotice i-am dat aceeasi cantitate prescrisa dr Dr Ion Gabriela de la Grig Al.. Acum la 1 an si sapte luni ii dau tot 1/2 flacon Ecoflorina,ii dau si in timpul administrarii de antibiotic si dupa terminare (timp de inca 20 zile).Stanciu imi recomanda sa ii dau numai dupa ce termin tratamentul cu antibiotic, dar acum i s-a prescris un antibiotic care are reactii digestive cam periculoase, asa ca vreau sa o protjez cum pot mai bine. e destul de scumpp si nu se da compensat, dar asta e. sunt din ce in ce mai convinsa sa incerc si eu tratamentul cu uro-vaxom precizat de cary. multa sanatate tie si puiului! Corina si bb Ilinca 01.03.2003
Daiana02 Postat Octombrie 29, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2004 Buna fetelor, Va multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. Eu va trebui sa ii refac urocultura Alexandrei pentru ca cea de miercuri nu a fost destul de sterila. Doctora spune ca a gasit ceva germeni care nu traiesc in corpul uman si de aceea trebuie sa-i duc alta. S-ar putea sa fie de la recoltat. Inca este un chin pentru noi.Nu vrem sa vedem nici una din cele 3 olite pe care le avem. O sa va tin la curent cu evolutia ei dar sunt decisa sa ii administrez oricum una din cele doua variante care mi se par cele mai bune ( Ecoflorina sau URO Vaxom ).Chiar daca sunt scumpe ambele variante nu mai conteaza nimic cand este vorba de sanatatea copilului. Eu am avut mare incredere in autovaccinul care i l-am administrat si sper sa nu mai fie nici o nenorocita de bacterie. Va pupam si va dorim multa sanatate. Daiana si Alexandra
alexa Postat Octombrie 29, 2004 Raport Postat Octombrie 29, 2004 Nepotica mea are infectie cu e-coli, saracuta se chinuie de luni de zile si isi revine foarte greu. De cateva zile face tratament cu ecoflorina 1 flacon/zi. Va rog mult, daca stiti mai multe informatii despre aceasta bacterie, in ce conditii se ia(alimentatie, natura?) si daca se transmite de la omul bolnav la omul sanatos. Ma tem pt. baietelul meu care se joaca cu ea. Merci[pup]
Daiana02 Postat Octombrie 29, 2004 Autor Raport Postat Octombrie 29, 2004 Alexa, din cate stiu se poate transmite de la om la om prin intermediul mainilor nespalate dupa folosirea toaletei,olitei sau dupa schimbarea scutecului in contact cu ceva ce copilul sanatos duce imediat la gura(mancare , jucarie , etc. ).O alta cale este apa (chiar daca este plata) si sa nu uitam alimentele. Nu putem ingnora faptul ca spalam legumele, fructele, vasele de bucatarie tot cu apa. Chiar de curand am auzit ca s-ar fi infestat multi copii de la gradinite si crese cu e-coli. Dar nu uita ca sunt si copii cu o imunitate mai crescuta la care aceste bacterii nu se manifesta. Am inteles ca aceste bacterii au nevoie si de anumite medii favorabile pentru a se inmultii, cum ar fi racelile dese sau diferentele de scaune. Ce mai, depinde foarte mult de organismul fiecarui copil . Nu exista o regula. Traim ,din pacate, la ora actuala intr-o lume plina de bacterii si virusi si oricat am incerca se ne pazim copii tot nu reusim. Am studiat si eu destul de mult internetul pentru a afla de unde are Alexandra e-coli si mi-am dat seama ca exista prea multa mizerie in jur pentru a o proteja.Nu pot sa o izolez in casa asa ca mergem cu D-zeu inainte. Noroc ca exista acest site si ne putem sfatui intre noi. Va pupam si multa sanatate . Daiana si Alexandra
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.