Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CLINICA OFTALMOLIGICA IN STRAINATATE

Postări Recomandate

Postat

Dragele mele

va cer ajutorul si sfatul pentru o operatie de strabism la un bebe de 2 anisori. O fetita dulce. Parintii au posibilitati si vor sa-i repare ochisorii. Orice relatii puteti sa-mi dati e bine venita.

Multumesc din suflet!

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Draga mea,

Strabismul este o afectiune mai putin complicata decat pare si descoperita atat de devreme are multe sanse de rezolvare, chiar si fara operatie. Se face gimnastica pentru ochisori, se poarta ochelari si abea in final se recurge la operatie, daca nu se rezolva altfel.

Iti recomand clinica Oftapro unde se fac si operatii dupa epuizarea celorlalte masuri de tratare. Cauta pe site: www. oftapro.ro.

Multa sanatate!

Cornelia si bb Rares

Postat
Multumesc mult. Nu am chiar toate datele dar stiu ca bebe face deja gimnastica. Deci e probabil ca medicii de aici sa-i fi recomnadat operatie. Parintii cautau o clinica in Elvetia unde sa faca o operatie.
Postat

Eu am operat-o acum un an pe fetita mea cea mica la Clinica Oftapro, la varsta de 1 an si 5 luni. Avea strabism congenital la ambii ochi (permanent). Rezultatele au fost foarte bine, de un an poarta si ochelari, acum abia ii mai fuge putin unul din ochisori. Poti vedea in poze diferenta, noi am fost foarte multumiti de rezultat si de evolutia post-operatorie.

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si jumatate) si Ramona (2 ani si 5 luni)

http://community.webshots.com/user/lauratenea

Postat

Ella prietenii tai sa sune la spitalul din Zürich si afla de acolo tot ce vor sa stie.

uite: (este pagina si in engleza si chiar pe prima pagina este un numar de telefon)

http://www.kispi.unizh.ch/

Daca nu se descurca intram noi pe fir.

Parerea mea de parerista este sa opereze copilul in Ro ca nu sunt medicii aici cu mult mai buni. In fine....

Am sa ma interesez daca exista clinici particulare care se ocupa de asta.

~~Adela, mamica de Juliaid="violet">[zana]id="Times New Roman">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...