Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Hernia inghinala

Postări Recomandate

Postat

Care credeti ca este cauza aparitiei herniei inghinale la copiii mai mici de 6 luni? Unii spun ca apare din cauza plansului, altii spun ca e congenitala.[:X][hia]

RAMOMIX

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Din cite stiu eu sint copii care se nasc cu hernie.

Fiica mea cea mare a avut aceeasi problema se pare ca s-a nascut asa. Si noi am observat tot in jurul virstei de 6 luni si sa stii ca nu era un copil plingacios...a fost un copil cuminte.

La trei ani a fost operata si acum are 16...operatia nici macar nu se observa, este exact in locul unde se afla parul pubian.

Daca ai ? iti stau la dispozitie.

Numai bine si nu fi ingrijorata.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.id="purple">

Postat

Pot sa iti spun ca la varsta lor asa mica e congenitala.Cel putin asta este parerea medicului care l-a operat pe baiatul meu.Intradevar plansul, fortatul copilului are rolul de a mari hernia, de aceea evita sa planga sau sa se forteze.Oricum du-te la un medic daca ai aceasta problema si cere-i sfatul, ca sa nu cumva sa faca complicatii.Intreba-l cand poate fi operat, daca intradevar e hernie ... etc.Daca mai vrei sa stii ceva despre hernia inghinala ne anunti pt ca noi din pacate am avut si de jumate de an ne-am operat.Pa

Rely si Richi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...